Survivor - Personal trainer Ασημακόπουλου: «Έχει κάνει βήματα για να αντιμετωπίσει αυτό το δύσκολο που έζησε»

Η αναφορά στην απώλεια του αδερφού του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor - Personal trainer Ασημακόπουλου: «Έχει κάνει βήματα για να αντιμετωπίσει αυτό το δύσκολο που έζησε»

Ο personal trainer του Γιώργου Ασημακόπουλου, Στέφανος Κωτσίδης, μίλησε στην ON time και την Σπυριδούλα Τριάντου αναφορικά με τον χαμό του 9χρονου αδερφού του από καρκίνο.

Ο Στέφανος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη του Survivor καθώς είναι φίλοι πάνω από 8 χρόνια. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην τραγική αυτή απώλεια που βίωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μια αποκάλυψη που έκανε πριν μερικές μέρες ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Στέφανος Κωτσίδης είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος είναι ένα φιλήσυχο παιδί. Είναι φιλότιμος και πειθαρχημένος. Μου ζήτησε να τον βοηθήσω αθλητικά χωρίς να ξέρω ότι προετοιμάζεται για το Survivor. Μας το είπε δυο μέρες πριν φύγει. Ότι ζεις με έναν άνθρωπο όπως και να το κάνουμε έχεις άλλη εντύπωση. Άλλο τα μονταρισμένα πλάνα και άλλο να το ζεις».

Αναφορικά με την αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου δήλωσε: «Εγώ αυτό που διάβασε και με συγκίνησε αφού το λέει ένα παίκτης που τον έχει ζήσει 24 ώρες. Ωστόσο σέβομαι την απόφασή του Γιώργου που δεν το ανέφερε, εγώ το ήξερα φυσικά και δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό. Γνωρίζω και την οικογένεια του και σέβομαι ότι ο Περικλής δείχνει πόσο τον εκτιμά και τον σέβεται. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό με τον εαυτό του και όπως τον βλέπω, ναι έχει, κάνει βήματα μπροστά για να αντιμετωπίσει αυτό το τραγικά δύσκολο που έζησε» .

Τέλος, μίλησε και για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο: «Όταν η ομάδα στηρίζει τον Γιώργο μέσα στα Συμβούλια και τάσσεται υπέρ του Γιώργου αλλά και μετά στη συμβίωση, αυτό δείχνει πως έχει προηγηθεί κάτι πολύ μεγάλο από πίσω που δεν ξέρουμε εμείς. Επειδή στη ζωή η συγχώρεση είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ο Γιώργος είναι ο πρώτος που θα τον συγχωρέσει γιατί έτσι τον ξέρω εγώ. Έχει συγχωρέσει πολλούς αλλά το σημαντικό είναι να δεις ότι ο άλλος επιζητά την συγχώρεση και την συμφιλίωση μαζί σου».

Γιώργος Ασημακόπουλος Ο personal trainer αποκαλύπτει

Έτσι αντέδρασε η οικογένεια του μετά την αποκάλυψη του Περικλή για τον χαμό του αδερφού του

Σύμφωνα με όσα γράφει στην ΟΝ time η Σπυριδούλα Τριάντου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχασε τον αδερφό του που ήταν μόλις εννέα ετών καθώς είχε όγκο στο κεφάλι. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλά σπάνια γι αυτό το συμβάν ενώ η οικογένεια του δεν γνώριζε για την αποκάλυψη του Κονδυλάτου.

Όπως γράφει η εφημερίδα, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα αφού δεν ήθελαν να μαθευτεί και στεναχωρήθηκαν καθώς θυμήθηκαν δυσάρεστες καταστάσεις που έζησαν μέσα από τα πολλά μηνύματά που άρχισαν να δέχονται. Από την άλλη, δεν μπορούσαν να μην χαρούν για την τοποθέτηση του Περικλή Κονδυλάτου, ο οποίος κάνει αναφορά στην αξιοπρέπεια του γιου τους αλλά και την γενναιότητα του.

Γιώργος Ασημακόπουλος έτσι αντέδρασε η οικογένεια του μετά την αποκάλυψη του Περικλή για τον αδερφό του