Survivor 4: Η αδερφή του Κατσούλη ήρθε σε επαφή με την Μαριαλένα - Τι συνέβη

«Εγώ μίλησα μαζί της. Της είπα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η αδερφή του Κατσούλη ήρθε σε επαφή με την Μαριαλένα - Τι συνέβη

Λίγο μετά την νίκη του στον χθεσινό τελικό, ο Σάκης Κατσούλης και η οικογένεια τους παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα του Love It.

Αρχικά μίλησε η μητέρα του, η οποία εμφανώς εμφανώς συγκινημένη είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Δικαιώθηκε ο αγώνας του».

Ενώ αμέσως μετά, η αδερφή του Μίνα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν το περιμέναμε. Μέχρι και χθες είχαμε πολύ μεγάλη αγωνία και μέχρι το τελευταίο λεπτό, αφού είπε και ο Γιώργος ότι είναι ντέρμπι, περιμέναμε να δούμε το αποτέλεσμα. Μεγάλη χαρά.», συμπλήρωσε η αδερφή του, Μίνα, η οποία όσον αφορά τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε:

«Δεν απαντάμε για τα προσωπικά του. Τώρα με το καλό το παιχνίδι τελείωσε, οπότε όλα θα τα απαντήσει ο Σάκης. Θέλω να είναι καλά και τα δύο παιδιά. Δεν μίλησαν οι γονείς μου με την Μαριαλένα. Εγώ μίλησα μαζί της. Της είπα συγχαρητήρια για εδώ που έχει φτάσει, γιατί είναι και εκείνη νικήτρια. Την πήρα μια μεγάλη αγκαλιά, τη φίλησα και της είπα θα τα πούμε έξω».

Τελευταίος μίλησε ο πατέρας του: «Από την πρώτη στιγμή που πήγε, επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά αθλητικά και είμαι μαζί του από τα 7 του χρόνια, τουλάχιστον αγωνιστικά ήμουν πάρα πολύ σίγουρος».

Ο Σάκης Κατσούλης δάκρυσε στον αέρα του Love it μιλώντας για τον χωρισμό του με την Μαριαλένα

Ο Σάκης Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it το μεσημέρι της Τρίτης κι αφού αποκάλυψε πως είχε φτάσει σε σημείο να αποχωρήσει οικειοθελώς μίλησε για το φλέγον ζήτημα: την σχέση αυτού και της Μαριαλένας.

«Θα ξαναπώ ότι δε γίνεται να κρυφτεί τίποτα. Τσακωνόμουν συνέχεια με τη Μαριαλένα. Δεν ήταν τίποτα σκηνοθετημένο. Είναι πολύ πιο δύσκολο το Survivor για μια γυναίκα. Είναι λογικό να ξεσπάει. Την είχα πάντα αγκαλιά όταν έκλαιγε και έκλαιγε συνέχεια. Έκανα πάντα πίσω. Ήξερα ακριβώς τι ήθελε η Μαριαλένα.

Χώρισαν πολλά ζευγάρια την περίοδο της καραντίνας. Ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Ήμουν φαντάρος και απολύθηκα τον Σεπτέμβρη. Υπήρχε μεγάλη ένταση και τριβή με την καραντίνα. Πολλά ζευγάρια ξέρει ο ένας τον άλλον και χωρίζουν. Με τη Χριστίνα υπήρξε ένα φλερτ για μικρό χρονικό διάστημα. Σέβομαι πάρα πολύ το γυναικείο φύλο. Πριν το παιχνίδι είπα πως υπήρχε ένα φλερτ.