Survivor 5 trailer 2/2: "Αυτή την εβδομάδα..." - Άναυδοι παίκτες και τηλεθεατές με την ανακοίνωση του Λιανού

Μεγάλη ανατροπή στο συμβούλιο του νησιού απόψε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 2/2:

Η πιο σημαντική ημέρα της εβδομάδας για το Survivor έφτασε! Απόψε 2/2 έχουμε το επεισόδιο της αποχώρησης... Αυτή την εβδομάδα τρεις είναι οι Μαχητές που έχουν βρεθεί στον τάκο άλλα μόνο ένας θα φύγει! Πριν φτάσουμε, όμως, στο συμβούλιο του νησιού έχουν να δουν πολλά τα ματάκια μας...

Οι διάσημοι αυτή την εβδομάδα έπαιξαν πολύ δυνατά. Πολύ καλή ψυχολογία ΔΕΝ είχαν αλλά κατάφεραν και χρησιμοποίησαν τις εντάσεις τους υπέρ τους! 5 νίκες σε 5 αγώνες. Οι Μαχητές στην εξαθλίωση.

Τώρα ξεκινούν και καταλαβαίνουν πως κάτι πάει λάθος με την Μυριέλλα που τόσο καιρό πίστευαν! Ο Σπύρος θα τους κάνει να μπουν σε αυτή την διαδικασία όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω...

Αγώνας επάθλου φαγητού. Το ποιος θα το κερδίσει το ξέρουμε ήδη και... πάμε στο συμβούλιο! Όπως είπαμε και στην αρχή τρεις είναι οι Μαχητές που έχουν τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού: Άσπα, Ανδρέας και Κατσαούνης!

Ο Γιώργος δεν φεύγει είναι γνωστό αυτό. Έχει δημιουργήσει κοινό που τον στηρίζει, ειδικά με τα όσα πέρασε με την Μυριέλλα! Μπορεί πολλοί να έλεγαν πως ήταν fake όλο το love story τους αλλά και μόνο που έχει βγει το θύμα - μέχρι στιγμής - έχει αγγίξει κάποιες καρδιές.

Ήταν αναμενόμενο εξ' αρχής πως το ντέρμπι θα παιχτεί ανάμεσα στην Άσπα και τον Ανδρέα! Κανείς δεν θα περιμένει το όνομα που θα ανακοινώσει ο Λιανός πως φεύγει! Εμείς το ξέρουμε από εχθές βέβαια και σας το έχουμε γράψει εδώ... Αυτό κι αν είναι ανατροπή!

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils