Πάνος Καλίδης: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την Κάτια Ταραμπάνκο μετά την ανακοίνωση πως μπαίνει στο Survivor 5

Από την περιόδο που συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Καλίδης: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την Κάτια Ταραμπάνκο μετά την ανακοίνωση πως μπαίνει στο Survivor 5

Σαν βόμβα έσκασε το trailer του νέου επεισόδιου του Survivor 5 που θα προβληθεί το Σάββατο 12/2 στο οποίο βλέπουμε την Κάτια Ταραμπάνκο να φτάνει επιτέλους στον Άγιο Δομίνικο.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια επιβεβαιώσε όλες τις φήμες που είχαν να κάνουν με την επιστροφή της στο παιχνίδι και όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως να την δουν.

Μάλιστα, ο Πάνος Καλίδης, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ενσωμάτωσή της στους Κόκκινους, θέλησε να ευχηθεί στην Κάτια καλή επιτυχία μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το περσινό Survivor.

«Είσαι κινεζάκι... Καλή επιτυχία από μένα και τη @eleftheria_elle» έγραψε χαρατηριστικά στο εν λόγω στιγμιότυπ, κάνοντας ταγκ και την πρώην συμπαίκτριά τους, Ελευθερία Ελευθερίου.

Η φωτογραφία του Πάνου Καλίδη με την Κάτια Ταραμπάνκο

Η φωτογραφία του Πάνου Καλίδη με την Κάτια Ταραμπάνκο

Ο Ατζούν "έκλεισε" την Κάτια Ταραμπάνκο μόνο με... 600 ευρώ - Οι όροι του συμβολαίου

Είναι επίσημο πλέον πως το Σάββατο 12/2 η Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει στο Survivor 5 για να ενισχύσει την ομάδα των Διάσημων μετά την διπλή αποχώρηση στην ομάδα τους. Όπως παρακολουθήσαμε το trailer είναι μόνο... δικό της αφού αφορά αποκλειστικά την ίδια.

Δυο λοιπόν έφυγαν... μια μπήκε και ο Ατζούν δεν έβαλε πολύ βαθιά το χέρι του στην τσέπη, αφού για την Κάτια πρόσθεσε απλά συν 600 ευρώ. Συγκεκριμένα, το μοντέλο πήρε τα χρήματα του Λάμπρου που ήταν 6.000 ευρώ και της Αθηνάς που ήταν 3.400 ευρώ και πρόσθεσε ακόμη 600 ευρώ με σκοπό να φτάσει την εβδομάδα τις 100.000.

  • Δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, δηλαδή δεν θα πληρώσει την Acun Medya
  • Αν αποχωρήσει οικειοθελώς, δεν θα της καταβάλουν τα χρήματα
  • Καταβολή συνολικού μηνιαίου μισθού για αποχώρηση με εντολή γιατρού
  • Option για μελλοντική συνεργασία