Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

 Survivor 5: «Μου προκάλεσε μια αηδία...» - Έξαλλη η Σταυρούλα με Άρη, Ασημίνα και Μαίη

Με αφορμή τη συμπεριφόρα τους μετά το ατύχημα του Στάθη

 Survivor 5: «Μου προκάλεσε μια αηδία...» - Έξαλλη η Σταυρούλα με Άρη, Ασημίνα και Μαίη
Survivor 01.07.2022 00:34
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Μετά το ατύχημα του Στάθη στο σημερινό 30/6 στο Survivor 5, η Σταυρούλα ξέσπασε για τη στάση που κράτησε η αντίπαλη ομάδα στον τραυματισμό του Στάθη.

«Μόλις έφυγες, παίξαμε με τον Άρη στο αγώνισμα και με κερδίζει. Με το που το έκανε, άρχισαν να ωρύονται και να φωνάζουν σε έξαλλη κατάσταση και να λένε σαν τρελοί πάμε τετράδα» ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα στο Survivor.

Σεβάσου ότι έχει φύγει ένας άνθρωπος τραυματισμένος και θα τον βγάλεις υποψήφιο. Όλο αυτό μου προκάλεσε μια αηδία, ούτε να τους βλέπω. Έκατσα στον πάγκο στην ακρούλα μου και δεν με ένοιαζε καθόλου.

Μετά ο Άρης νευρίασε και δεν μιλούσε στην Ασημίνα, επειδή έχασε και της έλεγε το ξέρεις ότι όταν χάνω έχω νεύρα» ανέφερε φανερά εκνευρισμένη η Σταυρούλα στο Survivor.

Το ξέσπασμα της Σταυρούλας στο Survivor 5

«Και που το περνάς...» - Οι σπόντες της Σταυρούλας

Στο αποψινό 30/6 επεισόδιο του Survivor 5 η Σταυρούλα σχολίασε το χθεσινό συμβούλιο, όπου βγήκε υποψήφια. Η ίδια είπε πως το περίμενε, όχι πως αυτό την ηρεμεί.

H Σταυρούλα είχε και ένα παράπονο, που εξέφρασε στον φίλο της, το Στάθη, που είναι ο μόνος πια που κάνει παρέα: «Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση; Ο καθένας έχει περάσει τις δικές του δυσκολίες, κουβαλάει το δικό του σταυρό. Έχεις περάσει τόσες δυσκολίες και αντί να γίνεσαι καλύτερος, μένεις ίδιος. Και που το περνάς, απλά σου φεύγουν έτσι»

«Έχουμε φτάσει σε πολύ κρίσιμο σημείο, είμαστε πέντε. Μόνο τέσσερις θα πάνε στο Γαλάτσι. Ο κόσμος θα πρέπει να με υποστηρίξει. Νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή» συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Ο λόγος που θα παλέψω...» - Ο Στάθης θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να κερδίσει την ασυλία

Survivor 5: «Έχω την έκτη αίσθηση» - Η Σταυρούλα το περίμενε να βγει υποψήφια

Share