IKEA: Φώτισε τον κήπο του σπιτιού σου μόνο με 17,99 ευρώ

Άκρως οικονομικό και χρήσιμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
IKEA: Φώτισε τον κήπο του σπιτιού σου μόνο με 17,99 ευρώ

Τώρα που οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει και τα περισσότερα εξοχικά σπίτια έχουν γεμίσει, ήρθε η ώρα και εσύ να ανανεώσεις τον κήπο σου. Ειδικά, αν δεν έχεις φως στον εξωτερικό χώρο, τότε ο συγκεκριμένος φωτισμός από τα ΙΚΕΑ θα σε βοηθήσει πολύ. Θα δώσεις μόνο 17,99 €.

Είναι εύκολο στην χρήση γιατί δεν απαιτούνται καλώδια ή βύσματα, ενώ οι λαμπτήρες LED καταναλώνουν έως και 85% λιγότερη ενέργεια και διαρκούν 10 φορές περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.

Να σημειώσουμε πως το γυαλί του συγκεκριμένου φωτισμού είναι ένα εύθραυστο υλικό, έτσι ακόμη και τα είδη με σχέδια που έχουν πλατιά, γερά τοιχώματα, θα πρέπει πάντα να μετακινούνται με προσοχή. Οι μπαταρίες πωλούνται χωριστά και χρειάζονται δυο τύπου AAA.

Αυτός είναι ο φωτισμός που κοστίζει 17,99 € στα ΙΚΕΑ

Φωτισμός LED εξωτ. χώρου/λειτουργία με μπαταρία - 17,99 €

IKEA φωτισμός κήπου

Διαστάσεις Προϊoντος

  • Ύψος: 24 cm
  • Διάμετρος καπέλου: 15 cm

Υλικό

  • Καπέλο:
  • Γυαλί Καπάκι:
  • Αλουμίνιο, Ηλεκτροστατική βαφή Λαβή:
  • Ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Κάλυμμα διακόπτη:
  • Συνθετικό καουτσούκ

Αν ωστόσο δεν πας διακοπές και θέλεις απλά να ανανεώσεις το μπάνιο σου, τότε μπορείς να αγοράσεις αυτό το απίστευτο αντικείμενο.

Αυτό το τραπέζι από τα ΙΚΕΑ είναι απαραίτητο για τον κήπο του σπιτιού σας - Κοστίζει κάτω από 99 ευρώ

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ είναι απαραίτητο για το μπαλκόνι σας και κοστίζει κάτω από 99 ευρώ. Φυσικά δεν είναι άλλο από ένα ξύλινο τραπέζι. Που χρησιμεύει σε κάθε σπίτι ειδικά τώρα το καλοκαίρι για να κάθεστε έξω.

Το καλοκαίρι ήρθε, οπότε κι εμείς μετά από μια αναζήτησή μας στα καταστήματα ΙΚΕΑ βρήκαμε το ένα και μοναδικό αντικείμενο που είναι για το μπαλκόνι του σπιτιού σας κι έχει αρχίσει από τώρα να ξεπουλάει!

Έχεις μεγάλο μπαλκόνι και το καλοκαίρι αράζεις με φίλους και γνωστούς και απολαμβάνετε τον ήλιο; Σου βρήκαμε ένα αντικείμενο που όχι μόνο είναι αναπαυτικό και θα το χρησιμοποιήσεις σίγουρα για κάθισμα αλλά έχει και τραπεζάκι και θα κάθεσαι.

Είναι ξύλινο, έχει καρέκλες και μπορούν να κάτσουν μέχρι τέσσερα άτομα. Κοστίζει μόνο 99 ευρώ και θα σε βολέψει πάρα πολύ, ακόμα και στο να τρως έξω, ωστόσο κάτω από 200 ευρώ έπεσε και η τιμή σε αυτό το κατακόκκινο κάλυμμα για τον καναπέ.

BONDHOLMEN

τραπέζι μέσης, εξωτερικού χώρου

 ΙΚΕΑ τραπέζι

Θα το βρεις εδώ

TAGS