Τα πάνω κάτω με το Νησί 2 - Τι συμβαίνει με τη σειρά;

Η μάχη ανάμεσα στους τηλεοπτικούς σταθμούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω με το Νησί 2 - Τι συμβαίνει με τη σειρά;

Στην απόκτηση της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς Το Νησί φαίνεται να πλησιάζει η ΕΡΤ, παρά τα δεδομένα που υπήρχαν για το Mega.

Ποιο κανάλι θα επικρατήσει;

Πραγματοποιήθηκε νέος κύκλος διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων για το κόστος της παραγωγής, το οποίο συζητήθηκε έντονα (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις) και όλα τείνουν προς το κρατικό κανάλι.

Το δεύτερο μέρος του μυθιστορήματος έχει ολοκληρωθεί και η αποικία των λεπρών στη Σπιναλόνκα κλείνει και μία νέα αποικία δημιουργείται σε ένα άλλο μέρος του νησιού, την Πλάκα. Ωστόσο, η καινούρια αυτή αρχή δεν ξεκινάει όπως θα έπρεπε και δημιουργείται τεράστιο ενδιαφέρον από την αρχή κιόλας για τα επόμενα επεισόδια.

Πυροβολισμοί και δολοφονίες κυριαρχούν γύρω από τα κεντρικά πρόσωπα, τα οποία δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια θα είναι. Φήμες ακούγονται για διάφορες προσωπικότητες, ωστόσο δεν έχουν κλείσει ακόμη οριστικές συμφωνίες ή μάλλον δεν έχουν γίνει ακόμη όλες γνωστές.

Οι δύο ηθοποιοί του Σασμού που ακούγεται ότι θα πάνε στο Νησί 2

Η σειρά «Σασμός» παρόλο που βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στον τηλεοπτικό αέρα, έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την ανταμείβει καθημερινά με φοβερά νούμερα τηλεθέασης, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να δει τις εξελίξεις της σειράς.

Τα πράγματα περιπλέκονται ωστόσο καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει αποφασιστεί πως η σειρά θα πάει και για δεύτερη σεζόν. Την ίδια στιγμή μία νέα σειρά έρχεται στο προσκήνιο, απευθείας από το παρελθόν. Ο λόγος για το «Νησί», το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια αυτή τη φορά στην ΕΡΤ και διεκδικεί όχι έναν αλλά δύο ηθοποιούς του Σασμού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, το «Νησί 2» θα σημάνει την επιστροφή πολλών ηθοποιών από το αρχικό καστ της σειράς. Ο Στέλιος Μάινας θα επιστρέψει στον ρόλο του Γιώργου Πετράκη, του βαρκάρη που μετέφερε τους λεπρούς από την Πλάκα στην Σπιναλόγκα. Από τον «Σασμό», όπου πρωταγωνιστούν φέτος με μεγάλη επιτυχία, θα μεταφερθούν η Μαρία Πρωτόπαπα που υποδύθηκε την Ευγενία Καπετανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης στον ρόλο του Αντώνη Αγγελόπουλου.

Μαρία Πρωτόπαππα Ορφέας Αυγουστίδης Νησί