Σε ξένα χέρια: Η Τόνια αποκαλύπτει στον Φεγκούδη τις ανησυχίες της για την υγεία της Ντάντως

Μην χάσετε το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια: Η Τόνια αποκαλύπτει στον Φεγκούδη τις ανησυχίες της για την υγεία της Ντάντως

Χαμός με τις εξελίξεις και νέες περιπέτειες περιμένουν τους ήρωες στη σειρά Σε Ξένα Χέρια, στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας την Παρασκευή 29/4. Ήδη έχουμε παρακολουθήσει την Μαριτίνα να ζητά από τον Πιπερόπουλο να αναγνωρίσει το πτώμα του Φλοριάν, ωστόσο τι θα συμβεί στη συνέχεια;

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά Σε Ξένα Χέρια

Επεισόδιο 136: Η σχέση του Μάνου με τη Μαριτίνα φτάνει στα όρια της με απρόβλεπτα αποτελέσματα για το σπίτι των Φεγκούδηδων. Η Τόνια αποκαλύπτει στον Φεγκούδη τις ανησυχίες της για την υγεία της Ντάντως, ενώ η Σκορδίλω συνεχίζει να παίζει ένα πολύ ύποπτο παιχνίδι. Όλα αυτά θα φέρουν τον Φεγκούδη στα όριά του. Ο Πιπερόπουλος προσπαθεί να ανακτήσει τα προσωπικά αντικείμενα του Φλοριάν και να ξεπεράσει τη Διώνη, η οποία καταφέρνει να βρει στέγη στο πιο απρόβλεπτο μέρος. Παράλληλα, η Σούλα φτάνει στο σπίτι της Μάρως, απαιτώντας να μάθει την αλήθεια.

Η Λασκαράκη συγκλονίζει με τις φοβίες της για την κόρη της και αποκαλύπτει για το ρόλο της στη σειρά

Η Βάσω Λακσαράκη συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Enjoy και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά που πρωταγωνιστεί «Σε ξένα χέρια», μιας και ο ρόλος της εκεί αγγίζει πάρα πολύ κάθε μητέρα. Η ηθοποιός σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία με τις υποκριτικές της ικανότητες αισθάνεται σίγουρα περίεργα στη ιδέα να ζούσε εκείνη όσα υποδύεται.

Πρόκειται για μια μητέρα, της οποίας απαγάγουν το παιδί και το εξής συμβαίνουν πολλά και διάφορα. Η Λασκαράκη μιλώντας και από τη πλευρά της μάνας, έχοντας μια ζηλευτή σχέση με την μοναχοκόρη της, θεωρεί το συμβάν ως το χειρότερο για έναν γονέα.

Μέσα σε όλα αυτά που ζούμε πόσο επίκαιρη φαντάζει η ηρωίδα σου, η Τόνια, στην αξιόλογη σειρά της ΕΡΤ «Σε Ξένα Χέρια»;

Πραγματικά η ηρωίδα μου αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο φόβο ενός γονέα, να του απαγάγουν το παιδί του και να μην ξέρει αν ζει, αν είναι καλά ή αν έχει πεθάνει. Αυτό, αν συμβεί σε κάποιον γονέα, είναι χειρότερο κι από θάνατο γιατί μια ζωή θα ψάχνει να βρει το παιδί και θα πεθαίνει από ενοχές και από αγωνία αλλά θα ζει και με την ελπίδα.

Πραγματικά, η ηρωίδα μου, η Τόνια, είχε την κακοτυχία να της απαγάγουν το μωρό της και να ψάχνει μέχρι το φινάλε, θεωρώ, της σειράς, το καλοκαίρι, το παιδί της. Η σειρά χαρακτηρίζεται δραμεντί, γιατί η Τόνια βρίσκεται νταντά στο ίδιο της το παιδί χωρίς να το ξέρει, έπειτα από λίγο καιρό και για αυτό η σειρά τιτλοφορείται «Σε Ξένα Χέρια» , που δεν είναι ξένα αλλά τα μητρικά.

Βάσω Λασκαράκη