Survivor 4 trailer 21/4: "Άμα φύγει ο Ασημακόπουλος και παραμείνει ο Τριαντάφυλλος την έχουμε πατήσει"

Παπαδόπουλος, Ασημακόπουλος και Κόρο εναντίον ρίχνουν λάσπη στον Ντάφυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 trailer 21/4:

Το έλα να δεις στον Άγιο Δομίνικο! Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είναι η αλήθεια τα έχουμε δει πλέον όλα! Μεταξύ άλλων που έγιναν είδαμε και για πρώτη φορά τον Τριαντάφυλλο να δείχνει την αδυναμία του τόσο έντονα. Να μην πιστεύει στον εαυτό του και να κατανοεί πως είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της κόκκινης ομάδας.

Όπως σας τα είχαμε πει για ακόμα μια φορά πρώτοι! Μπλε πήραν την νίκη, Ασημακόπουλος και Παππάς οι άλλοι δυο προτεινόμενοι προς αποχώρηση από τους κόκκινους. Σήμερα 21/4 έχουμε επεισόδιο αποχώρησης αλλά και αγώνισμα επικοινωνίας.

Το trailer αυτή την φορά ο ΣΚΑΙ το έδωσε πολύ νωρίς κι όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω οι Κόκκινοι παρακαλούν Θεούς και δαίμονες ο Τριαντάφυλλος να φύγει πια από το νησί. Εντάξει 8η φορά προτεινόμενος, το ζήτησε και ο ίδιος - αν και ο Κόρο θεωρεί πως είναι στρατηγική.

Τα πάντα στο σημερινό αγώνισμα είναι ο στόχος στο τέλος του run. Και οι δυο ομάδες φαίνεται να πανηγυρίζουν έντονα στο trailer, αν ψάχνεται δηλαδή να δείτε ποιος κερδίζει, μην βασιστείτε στα πλάνα.

To Youweekly.gr ώρα 07:11 και ξέρει ποιος κερδίζει απόψε! Όσο για το ποιος αποχωρεί, το ξέρουμε κι αυτό... Ένα - ένα...

Δείτε το trailer του σημερινού 21/4 Survivor

Καλέ, παρατηρήσατε ότι και εχθές αλλά και σήμερα δεν προβλήθηκε πολύ ο... έρωτας Κατσούλη - Μαριαλένα; Λέτε να ντράπηκαν εκεί στην παραγωγή με την προχθεσινή γκάφα που έκαναν;

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils