Survivor 4 - highlights 26/4: Το ατύχημα και τα κλάματα της Μαριαλένας και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 26/4: Το ατύχημα και τα κλάματα της Μαριαλένας και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο χθεσινό 26/4 επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε ένα σοκαριστικό ατύχημα της Μαριαλένας, τα κλάματα της μετά το αγώνισμα και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 26/4 highlights του Survivor 4

Μαριαλένα για Σάκη: «Θα παντρευόμασταν»

Σε μια απίθανη κίνηση προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την ίδια να διαλέγει μπροστά σε όλους τους παίκτες να βγάλει όλα... τα άπλυτα του χωρισμού με τον Σάκη Κατσούλη.

Αρκετοί είχαν μαζευτεί στην καλύβα, ώστε να συζητήσουν και η κουβέντα πήγε στο πώς μπήκε στο παιχνίδι η Μαριαλένα, με την ίδια να αποκαλύπτει κι άλλες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Σάκη. Μίλησε, δε, για το ότι περίπου δύο με τρεις εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, μπήκε στη ζωή του η Χριστίνα.

Ο Σάκης επέμενε πως δεν υπήρχε κάτι σοβαρό με την Χριστίνα, αλλά η Μαριαλένα δεν είχε τελειώσει εκεί, τονίζοντας πως σε ένα giveaway της εκείνος την είχε φωτογραφίσει στο δικό της καναπέ, με αποτέλεσμα αργότερα να του ζητήσει το λόγο.

Ο Παύλος, πάντως, από την πλευρά του άρχισε να μιλά για το γάμο του ζευγαριού, ζητώντας να στήσει το σκηνικό, μιας και η εταιρεία του ασχολείται με αυτό το αντικείμενο. Μέχρι εδώ όμως οι μέρες χάριτος για το πρώην ζευγάρι αφού φαίνεται πως πλησιάζει ένας μεγάλος καυγάς!

Ασημακόπουλος: «Ο Νίκος είναι σαν την γκόμενα του Τζέιμς»

Άγρια «καρφιά» πέταξε για τον Νίκο Μπάρτζη και τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο επεισόδιο του Survivor 4, με τον ίδιο να εκφράζεται με «βαριές» εκφράσεις, θεωρώντας πως εξαρτάται από τον ηγέτη της μπλε ομάδας.

Οι παίκτες των δύο ομάδων φαίνεται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τους δύο φίλους, σχολιάζοντας πως ο Νίκος ακολουθεί μονίμως στον Τζέιμς σε κάθε του δράση και ο δεύτερος δεν τον αφήνει από κοντά του, σε μια σχέση εξάρτησης, που θα έλεγε κανείς πως τη θεωρούν τοξική με τον τρόπο της.

«Σαν γκόμενά του τον έχει ο Τζέιμς», ήταν μια χαρακτηριστική φράση του Ασημακόπουλου, με τη Μαριαλένα με τη σειρά της, μετά τις αποκαλύψεις για τον χωρισμό με τον Σάκη, να μην χάνει ευκαιρία για στρατηγική, αναφέροντας πως οι παίκτες και από τις δύο πλευρές αρχίζουν να καταλαβαίνουν τους δύο χαρακτήρες, και δη του Τζέιμς.

Γενέθλια για τον Κόρο - Του έκαναν έκπληξη οι συμπαίκτες του

Μια υπέροχη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Κόρομι στην παραλία του Survivor, με τους συμπαίκτες του να έρχονται και να του εύχονται «χρόνια πολλά», καθώς έχει τα γενέθλιά του.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας ήταν ανυποψίαστος, όταν ο Ηλίας Μπόγδανος του ετοίμασε ένα όμορφο αναμνηστικό αντί τούρτας, ξεκινώντας εκεί το τραγούδι για την ιδιαίτερη αυτή μέρα του «Κόρο», o οποίος άφησε για λίγο στην άκρη τα ψαρέματα αλλά και την κόντρα του με τον Ντάφι για να γιορτάσει μαζί με τους καλούς του φίλους..

Λίγο αργότερα, μάλιστα, στη διάρκεια της παρουσίασης του αγωνίσματος ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα και του ευχήθηκαν ξανά, με τον «Κόρο» να δείχνει χαρούμενος, ενώ του έκανε και πλάκα πως αυτή την εποχή γεννιούνται τα πιο όμορφα παιδιά. Βέβαια η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Κόρομι είχε την τιμητική του και στο Twitter αφού οι φανς έσπευσαν να του ευχηθούν!

Ατύχημα για τη Μαριαλένα στο αγώνισμα

Άπαντες «πάγωσαν» στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, βλέποντας τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τραυματίζεται κατά τη διάρκειά του, επιχειρώντας να σύρει το άρμα της με αντίπαλο την Καρολίνα Καλύβα.

Οι δύο παίκτριες μπήκαν στη «μάχη» με το σκορ στο 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Μαριαλένα όμως να μην αρχίζει καλά και να πέφτει. Το άρμα, μάλιστα, έπεσε πάνω της και, όπως είπε η ίδια στη συνέχεια, την χτύπησε στο διάφραγμα, με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο την αναπνοή της.

Ευτυχώς, όμως, δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό και συνέχισε να αγωνίζεται, χάνοντας ωστόσο τον πόντο, αφού ήταν καταβεβλημένη και επηρεασμένη από εκείνη τη δύσκολη στιγμή. Νωρίτερα βέβαια έβγαλε στη «φόρα» τα πάντα για τη σχέση της με τον Σάκη!

Οι Κόκκινοι πήραν την πρώτη ασυλία

Μετά από μια φοβερή μεταξύ τους αναμέτρηση, η κόκκινη ομάδα έδειξε φοβερά αποθέματα ψυχής και πήρε την πρώτη ασυλία στο Survivor 4, με τον Ηλία Μπόγδανο να κάνει έναν φοβερό αγώνα στο τέλος και να επικρατεί του Τζέιμς Καφετζή.

Ήταν ένας από τους πιο αμφίρροπους αγώνες, που έχουμε δει στο φετινό Survivor, με το αγώνισμα να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον με την χρήση... άρματος, ενώ υπήρξαν και πολλές διακυμάνσεις. Από το 3-1 των «Κόκκινων» βρεθήκαμε στο 6-4 υπέρ των «Μπλε» και στη συνέχεια το προβάδισμα εναλλασσόταν, ενώ είχαμε και τον τραυματισμό της Μαριαλένας.

Με το σκορ στο 8-8, μετά την ισοφάριση της Νικολέτας απέναντι στην Ελένη, ο Σάκης και ο Ηλίας πήραν τους πόντους και το ματς τελείωσε στο 10-8 σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την κόκκινη ομάδα, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά.

Τα έβαλε πάλι με τον Τριαντάφυλλο ο Κόρο - «Δε με σεβάστηκες»

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας από τους «Κόκκινους» και ο Γιώργος Κόρομι διόλου ευχαριστημένος ήταν με το αποτέλεσμα, αποφασίζοντας να επιτεθεί στον Τριαντάφυλλο, με τα... σκάγια να παίρνουν και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο «Κόρο» συνέχισε την κόντρα του με τον Ντάφι, τη στιγμή που οι αντίπαλοί του πανηγύριζαν, είχε μια ένταση με τον «Ντάφυ», ο οποίος πάνω στους πανηγυρισμούς έτυχε να το κάνει και μπροστά του. Αυτό παρεξηγήθηκε από τον πρώτο, με συνέπεια να αρχίσει να φωνάζει στον πάγκο της ομάδας του.

Σε εκείνο το σημείο, ο Νίκος Μπάρτζης επιχείρησε να τον λογικέψει, τονίζοντας πως δεν φταίνε ο Τριαντάφυλλος και η κόκκινη ομάδα για την ήττα. Η ένταση, πάντως, συνεχίστηκε και στις δηλώσεις μετά το αγώνισμα, με τον «Κόρο» να λέει στον τραγουδιστή πως για ακόμη μια φορά έκανε υπεκφυγή στο αγώνισμα λόγω του τραυματισμού του, ενώ δε σέβεται τον αντίπαλο που μόλις έχει χάσει.

Ο Τριαντάφυλλος... τα έχασε μόλις άκουσε όλα αυτά, επισημαίνοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να πανηγυρίσει μπροστά στο πρόσωπό του και μίλησε για το σκληρό βλέμμα του «Κόρο», ενώ και ο Νίκος συμφώνησε μαζί του.

Σάκης: «Η Μαριαλένα είναι το άλλο μου μισό»

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας, αλλά το πιο σημαντικό δεν ήταν μάλλον αυτό για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία πλάνταξε στο κλάμα εξαιτίας της στάσης του Σάκη Κατσούλη απέναντί της.

Η Μαριαλένα είχε χτυπήσει νωρίτερα στην προσπάθεια της να πάρει τον πόντο κόντρα στην Καρολίνα, με τον Σάκη να την πλησιάζει όχι τόσο ένθερμα, όσο θα περίμενε, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στην αντίπαλό του για εκείνη τη στιγμή.

Η ίδια δάκρυσε, αλλά δεν ήθελε να εξηγήσει μπροστά στον Γιώργο Λιανό το λόγο. Λίγο αργότερα, όμως, είπε πως ενοχλήθηκε από τη στάση του Σάκη, δείχνοντας πολύ άσχημα στην ψυχολογική της κατάσταση. Εκείνος, πάντως, είπε μπροστά στην κάμερα πως είναι το έτερον ήμισύ του.

Ο Παύλος Γαλακτερός πήρε την ατομική ασυλία

O Παύλος Γαλακτερός ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία και να πάει ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού.

Οι «Μπλε» ήταν η ομάδα, που ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να βρεθούν στη δύσκολη θέση να πρέπει να διαλέξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο δεύτερος θα προκύψει από αυτόν, που κερδίζει την ατομική ασυλία και για αυτό έπαιξαν οι παίκτες των ηττημένων.

Στη δοκιμασία νικητής ήταν ο Παύλος Γαλακτερός, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά. Ο ίδιος επεσήμανε πως θα ψηφίσει το καλύτερο για την ομάδα του, όπως έκανε και την προηγούμενη φορά.

Τσακώθηκαν άσχημα Σάκης και Μαριαλένα - «Ήμουν ημιλιπόθυμη και εσύ πανηγύριζες»

Πυρ και μανία με τον Σάκη Κατσούλη ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά το αγώνισμα ασυλίας, φτάνοντας στο σημείο να πει πως «τελείωσαν» μεταξύ τους και ο καθένας θα παλεύει πια για τον εαυτό του.

Βέβαια για τον καυγά αυτόν το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει ήδη από την Παρασκευή με αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η Μαριαλένα είχε τραυματιστεί και η ομάδα της ηττήθηκε, με το αποτέλεσμα όμως να είναι το λιγότερο που την ένοιαζε, πλαντάζοντας στο κλάμα από τα νεύρα της για τον Σάκη. Το παράπονό της ήταν πως δεν ενδιαφέρθηκε όσο θα έπρεπε ίσως για την κατάστασή της, πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους συμπαίκτες του.

Το σημείο, δε, που την έκανε απολύτως έξαλλη, ήταν όταν σήκωσε την Νικολέτα στους ώμους του, τη στιγμή που εκείνη ήταν ημιλιπόθυμη και σε κάκιστη κατάσταση στον πάγκο. Του είπε πως θα μπορούσε να πάει να της μιλήσει και να την παρηγορήσει, όπως έκανε κι εκείνη σε άλλη αγωνίσματα, αλλά ο Σάκης θεώρησε πως είναι υπερβολική και ζηλεύει, θεωρώντας πως θέλησε να «ξεσπάσει» απλά τα νεύρα της και θα της περάσει.

«Πάγωσε» το αίμα του Μπάρτζη - Βρήκε μία τεράστια αράχνη πάνω στην κουβέρτα του

Ο Νίκος Μπάρτζης δέχθηκε μια τρομάρα στην παραλία του Survivor, καθώς μέσα στην κουβέρτα του υπήρχε... ένας συγγενής του Ηλία Μπόγδανου, δηλαδή μία ταραντούλα.

Ο αγρότης της μπλε ομάδας γύρισε μαζί με την μπλε ομάδα στην παραλία και θέλησε να τινάξει τα σκεπάσματα, που είχε νωρίτερα απλώσει μαζί με τον Τζέιμς. Οι δυο τους έφεραν ένταση σήμερα στην παραλία και όπως όλα δείχνουν δεν τελείωσε εκεί! Σε εκείνο το σημείο, όμως, είδε μια ταραντούλα πάνω στην κουβέρτα του, με αποτέλεσμα να φοβηθεί.

«Όποιος την ακουμπήσει, έχει όλες τις προμήθειες της εβδομάδας από μένα», είπε ο Τζέιμς, με τον Μπόγδανο να επισημαίνει ως... spiderman, ότι πρέπει να απομακρυνθεί, αλλιώς θα τσιμπήσει τον Νίκο. «Χ...κα πάνω μου», είπε μπροστά στην κάμερα, ξεκαρδίζοντας άπαντες, ο Μπάρτζης.

Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ένα από τα πιο... ήσυχα συμβούλια παρακολουθήσαμε στο Survivor και στο τέλος αυτού οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι «Μπλε» είχαν ηττηθεί στο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη δύσκολη αυτή θέση, αν και ο Παύλος γλίτωσε παίρνοντας την ατομική ασυλία. Στη διάρκεια του συμβουλίου, αλλά και στα σχέδια που καταστρώνονταν νωρίτερα στην παραλία, ο στόχος γινόταν σαφής και οι Κώστας, Τζέιμς και Νίκος θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αν η μπλε ομάδα χάσει και τους δύο αγώνες ασυλίας.

Αυτό φάνηκε και στο συμβούλιο, με την νέα κλίκα της μπλε ομάδας και ορισμένους παίκτες της κόκκινης να μιλούν για τη συμπεριφορά των δύο φίλων, επειδή είναι απομονωμένοι από τους υπόλοιπους. Κάπως έτσι, φαίνεται πως η παρακαταθήκη του Αλέξη Παππά είναι παρούσα.

Στην κάλπη, πάντως, ο Κώστας Παπαδόπουλος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους. Με έξι συνολικά, τέθηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση και στην κρίση του κοινού.