Survivor 5: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σχεδόν γυναικεία υπόθεση...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 βρέθηκαν απόψε 14/3 Μαχητές και Διάσημοι για να μπορέσουν μετά την ήττα τους να ψηφίσουν τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση που θα κάνουν παρέα στον Σπύρο Μαρτίκα που βρίσκεται ήδη στον ''τάκο''.

Υποψήφιες προς αποχώρηση, λοιπόν, είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Τζο Μαριδάκη και η Κάτια Ταραμπάνκο, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί.

Τζο Μαριδάκη, Βρισηίδα Ανδριώτου και Κάτια Ταραμπάνκο είναι οι υπόλοιπες υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Ο τσακωμός Κάτιας - Μαρτίκα πίσω από τις κάμερες

Λίγο πριν το χθεσινό 13/3 επεισόδιο του Survivor 5 και αφού ήρθαμε σε επικοινωνία με την πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο για να μάθουμε την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, δεν γινόταν να μην ρωτήσουμε για τυχόν περιστατικά ανάμεσα στους παίκτες.

Και να λοιπόν που είχαμε έναν τσακωμό ανάμεσα σε δυο αντιπάλους! Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος έχει αποδείξει πολλές φορές πως λέει όλα όσα σκέφτεται και πιστεύει χωρίς πρώτα να τα... φιλτράρει.

Ταραμπάνκο Μαρτίκας Survivor 5

Όπως μας μετέφερε η πηγή μας, μετά τον τσακωμό τους στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο φαρμακοποιός θα πει στην Κάτια πως την βλέπουν πανελλαδικά και έχουν δει τι άνθρωπος είναι, το μοντέλο συναισθηματικά φορτισμένο μάλιστα και με την κατάσταση στην Ουκρανία που βρίσκεται η οικογένεια της, πήγε να του ζητήσει το λόγο.

Το κλίμα όμως ήταν πολύ έντονο ανάμεσα τους! Ο Σπύρος δεν άλλαζε τα λεγόμενα του, ενώ η Κάτια από την άλλη είχε γίνει έξαλλη και οι τόνοι ανέβηκαν, με αποτέλεσμα να μπουν ανάμεσα τους οι συμπαίκτες τους για να τους ηρεμήσουν ! Το θέμα λοιπόν, έληξε εκεί.

Όπως φαίνεται μετά την Άσπα Πρεδάρη που δεν θέλει ούτε να τον βλέπει, το όνομα του μπήκε σε μια ακόμη black list!

Βέβαια, ούτε ο Μαρτίακς φαίνεται να την χωνεύει πολύ! Μην ξεχνάμε πως σε ένα επεισόδιο είχε φέρει στο προσκήνιο το περσινό περιστατικό, όπου συμπαίκτες της Κάτιας την είχαν κατηγορήσει πως έκλεψε φαγητό.

«Σαφώς ο κλέφτης, τον κλέφτη θα υπερασπιστεί. Δεν ξεχνά κανείς πέρυσι πως η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό, που είχε προκαλέσει η ίδια είχε όλη την ομάδα αντιμέτωπη απέναντί της. Σαφώς υπάρχουν κι αποδείξεις, σαφώς επτά άτομα από την ομάδα μου δεν είμαστε τρελοί, σαφώς και περιμέναμε τόσο καιρό να το επιβεβαιώσουν όλοι ξεχωριστά και μόνοι του ο καθένας. Σαφώς αυτό που έγινε χθες, ήταν θέμα χρόνου να γίνει γιατί όλοι το ξέραμε. Μόλις συνειδητοποίησαν οι τρεις τους πως όλη η ομάδα ήξερε τι έκαναν τόσο καιρό, αμέσως το γύρισαν χθες βάζοντας την Μέη εκεί που την έδιωχναν από τη μοιρασιά, ξαφνικά την έψαχνα. Το έκαναν οι ίδιες θέμα και εναντιώθηκε όλη η ομάδα», είχε πει.