Survivor 5 spoiler 18/4: Έχουμε σίγουρο το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 18/4: Έχουμε σίγουρο το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία

Απόψε Δευτέρα 18/4 στο Survivor 5 θα δούμε το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, μετά την ένωση των δυο ομάδων. Μπλε και Κόκκινοι πλέον μένουν στην ίδια παραλία και παρόλο που τα συναισθήματα έχουν αλλάξει, όπως και η καθημερινότητα στην καλύβα, ωστόσο όταν πατάνε οι παίκτες το πόδι τους στον στίβο μάχης, όλα ξεχνιούνται.

Μπορεί χθες 17/4 κυρίως λόγο της αλλαγής των ομάδων και των φόβων της συμβίωσης το κλίμα να ήταν περίεργο, όμως φάνηκε πως τους Μπλε δεν τους πτόησε, και όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει κέρδισαν τον πρώτο αγώνα της ασυλίας. Εμφανώς χαρούμενοι και ευδιάθετοι, σχολίασαν τη νίκη τους, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να κρατά το τοτέμ μιας και κατάφερε να φέρει δύο νίκες.

Έτσι λοιπόν, οι Κόκκινοι απόψε θα μπουν στο αγώνισμα με μανία, ενώ όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο οι Μπλε σκέφτονται μήπως χάσουν την δεύτερη ασυλία καθώς αυτό θα τους συμφέρει, αφού έχουν πολλούς - σύμφωνα με τους ίδιους - αδύναμους κρίκους που πρέπει να αποχωρήσουν.

Βέβαια, και να μην αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ (που όπως φαίνεται αυτός είναι φαβορί για υποψήφιος αν χάσουν), έχει αποδείξει πως είναι πολύ δυνατός στο κοινό και θα διώξει κάποιον από τους αντιπάλους. Όπως και να έχει λοιπόν, οι Μπλε θα βγουν κερδισμένοι!

Αυτή η ομάδα κερδίσει την 2η ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα φέρει τον καθοριστικό πόντο και θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας είναι η Κόκκινη! Αυτό σημαίνει πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα μοιραστούν.

Δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα βγει στον τάκο από τους Μπλε!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram