Survivor - ημιτελικός Highlights 5/7: Εκπλήξεις, συγκινήσεις, εντυπωσιακές εμφανίσεις και αποχωρήσεις

Μια ανάσα πριν από το μεγάλο τελικό

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor - ημιτελικός Highlights 5/7: Εκπλήξεις, συγκινήσεις, εντυπωσιακές εμφανίσεις και αποχωρήσεις

Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 5 έλαβε χώρα χθες Τρίτη 5/7 και φυσικά οι καλεσμένοι, θαυμαστές και πρώην παίκτες έδωσαν το παρών στο Γαλάτσι. Υπήρχαν βέβαια και κάποιες απουσίες αλλά όσοι ήταν εκεί δεν έχασαν με τις εκπλήξεις να δίνουν και να παίρνουν.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5

Η εμφάνιση της Κάτιας Ταραμπάνκο στον χθεσινό ημιτελικό του Survivor 5

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και σας μετέφερε όλο το backstage όλο το υλικό. Ανάμεσα στα άτομα που εμφανίστηκαν πριν από λίγο στο στάδιο και έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία επέλεξε να φορέσει τέλειο jumpsuit με πολλά χρώματα και σχέδια και αρκετά αξεσουάρ.

Μαζί της ήταν και ο κομμωτής της και η Κάτια παρά τον πρόσφατο χαμό με τον χωρισμό της εμφανίστηκε πιο χαμογελαστή και ανανεωμένη από ποτέ, κάτι που επιβεβαιώσει και η ίδια, μιας και στις κάμερες τόνισε πως είναι πως καλά στα προσωπικά της, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι πολύ ωραίο στην τηλεόραση.

undefined

undefined

Η εμφάνιση της Βρισηίδας στο χθεσινό ημιτελικό του Survivor 5

Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 5 επρόκειτο να ξεκινήσει και φυσικά οι πρώτοι καλεσμένοι, θαυμαστές και πρώην παίκτες άρχισαν σιγά σιγά και δίνουν το παρών στο Γαλάτσι.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και σας μετέφερε όλο το backstage όλο το υλικό. Ανάμεσα στα άτομα που εμφανίστηκαν πριν από λίγο στο στάδιο και έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις, εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο, ήταν φυσικά και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η ίδια εμφανίστηκε φορώντας ένα απίθανο άσπρο σετ μπλούζα με φούστα, η οποία είχε κι ένα "καυτό" σκίσιμο και ήταν άκρως μαυρισμένη και ανανεωμένη.

Μιλώντας στις κάμερες, αναφέρθηκε στο μήνυμα που έστειλε στην Ιωάννα Τούνη λόγω της απώλειας της μητέρας της και στο ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης της, στην σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα και στο αν θα συγκατοικήσουν ή όχι και τέλος αποκάλυψε πως για νικήτρια θέλει την Ασημίνα.

Η εμφάνιση της Βρισηίδας στον αποψινό ημιτελικό του Survivor 5 φωτο

Η εμφάνιση της Βρισηίδας στον αποψινό ημιτελικό του Survivor 5

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο χθεσινό ημιτελικό του Survivor 5

Ανάμεσα στα άτομα που εμφανίστηκαν πριν από λίγο στο στάδιο και έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις ήταν τόσο η Βρισηίδα όσο όμως και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία είναι εκεί για να καμαρώσει τον αγαπημένη της, Στάθη Σχίζα.

Η ίδια εμφανίστηκε πράγματι πιο σέξι από ποτέ μιας και επέλεξε να φορέσει ένα κολλητό μαύρο φόρεμα με σκισίματα. Μιλώντας στις κάμερες, η Αλεξάνδρα μίλησε για τον Στάθη τονίζοντας πόσο τον αγαπά και πόσο τον στηρίζει, ενώ ανέφερε πως δεν θα ήθελε με τίποτα να τον δει να φεύγει για Survivor All Star.

undefined

undefined

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού

Ο χθεσινός 5/7 ημιτελικός του Survivor 5 ξεκίνησε και όλοι οι παίκτες, οι συγγενείς και φίλοι τους αλλά και οι θαυμαστές έδωσαν το παρών προκειμένου να δουν τους 4 φιναλίστ μετά από 6 μήνες, ένας εκ των οποίων θα αναδειχθεί ο μεγάλος τελικός και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Το στάδιο ήταν φυσικά γεμάτο και ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε και καλωσόρισε το κοινό και τους πρώην Survivors, οι οποίοι ήταν φανερά αλλαγμένοι και ανανεωμένοι (δείτε εδώ περισσότερο backstage υλικό).

Ο παρουσιαστής με φανερά ευδιάθετη διάθεση μας ενημέρωσε για το τι πρόκειται να δούμε απόψε ενώ αποκάλυψε πως μας περιμένουν και πολλές εκπλήξεις!

Όπως μάλιστα είδαμε, ο Άγγελος Πούλης, ο Βαλάντης και η Ελισάβετ Σπανού απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι νοσούν από κορωνοϊό.

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για την απουσία της από τον ημιτελικό του survivor 5

Όπως είδαμε, τα πρώτα πρόσωπα έφτασαν για τον ημιτελικό του Survivor 5, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι πρώην παίκτες, αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παράδειγμα αυτού ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που δεν θα μπορούσε να λείπει και να μην είναι στο πλευρό του αγαπημένου της Στάθη Σχίζα.

Παρόλα αυτά, η σύντροφος και μέλλουσα γυναίκα του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, δεν βρισκόταν εκεί και η ίδια θέλησε να εξηγήσει γιατί μέσα από ένα story της. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος βρισκόταν καθ' οδόν, ωστόσο είχε "μπλέξει" στην κίνηση και δεν είχε καταφέρει να βρεθεί ακόμα δίπλα στον ποδοσφαιριστή και να του χαρίσει το χαμόγελό του πίσω.

Δάντης & Παναγιώταρου στο πλευρό Ασημίνας & Στάθη

Ο χθεσινός 5/7 ημιτελικός του Survivor 5 μόλις ξεκίνησε και όλοι οι παίκτες, οι συγγενείς και φίλοι τους αλλά και οι θαυμαστές έδωσαν το παρών προκειμένου να δουν τους 4 φιναλίστ μετά από 6 μήνες, ένας εκ των οποίων θα αναδειχθεί ο μεγάλος τελικός και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Το στάδιο ήταν φυσικά γεμάτο και ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε και καλωσόρισε το κοινό και τους πρώην Survivors, οι οποίοι ήταν φανερά αλλαγμένοι και ανανεωμένοι.

Ανάμεσα στους θεατές είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την είσοδό της) με τον Χρήστο Δάντη που βρίσκονται εκεί προκειμένου να δουν τους συντρόφους τους Στάθη Σχίζα και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η άφιξη της Μαρίας Αντωνά στον ημιτελικό του Survivor 5

Η Μαρία Αντωνά ενημέρωσε λίγα λεπτά πριν τους ακόλουθούς της στο Instagram πως είχε καθυστερήσει να φτάσει στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, παρά το γεγονός πως όλοι οι υπόλοιποι ήταν ήδη εκεί, ενώ περισσότερο απ' όλους την περίμενε με ανυπομονησία ο Άρης Σοϊλέδης.

Κατάφερε, όμως, να φτάσει στην τοποθεσία που πραγματοποιείται ο ημιτελικός του Survivor 5, φορώντας ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα, σε στενή γραμμή. Μαζί της βρίσκεται η φίλη της και αμέσως έτρεξαν να βρουν τις θέσεις τους για να προλάβουν την παρουσίαση των βίντεο του συντρόφου της.

Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά - Ημιτελικός Survivor 5

Η συνάντηση της Μαίης και της Ασημίνας με τις οικογένειές τους

Ο χθεσινός 5/7 ημιτελικός του Survivor 5 ξεκίνησε και στο τέλος του μάθαμε ποιοι προκρίνονται στον μεγάλο τελικό. Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε το κοινό και τους παίκτες και φυσικά αμέσως μετά τους 4 φιναλίστ.

Αφού όλοι πρώτα είπαν δύο λόγια, έπειτα προβλήθηκαν δύο βίντεο με την πρώτη συνάντηση της Μαίης και της Ασημίνας με τις οικογένειές τους μετά από 6 σχεδόν μήνες.

Όπως ήταν λογικό και τα δύο κορίτσια "σπάραξαν" στο κλάμα.

Η αποχώρηση της Μαίης από το Survivor 5

Ο ημιτελικός του Survivor 5 ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 5/7 και πρώην και νυν παίκτες συγκεντρώθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου για να ακούσουν όλοι μαζί τα ονόματα των μαχητών ή των διασήμων που θα κατακτήσουν την πολυπόθητη θέση τους στον τελικό.

Πριν από αυτή την ανακοίνωση όμως, εκκρεμούσε η απόφαση του κοινού για την τύχη των δύο κοριτσιών, της Ασημίνας και της Μαίης, καθώς μονάχα μία θα μπορούσε να βρίσκεται στην τελική τριάδα. Αφού, λοιπόν, έπαιξαν τα βίντεο όπου οι δυο τους συνάντησαν τις οικογένειές τους κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση του ονόματος που αποχωρεί πριν προλάβει να πιει νερό από την πηγή.

Ο λόγος για την Θωμαϊς Εμμανουηλίδου, ή αλλιώς Μαίη, η οποία έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, ωστόσο έκανε φιλίες μέσα στο παιχνίδι που αξίζουν πολλά παραπάνω και επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά τα spoilers του youweekly.gr.

Ο πανηγυρισμός της οικογένειας της Ασημίνας με την πρόκρισή της στον τελικό

Στον μεγάλο τελικό του Survivor 5 προκρίθηκε τελικά η Ασημίνα, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει εμείς εδώ και μερικές ώρες. Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομά της, επικράτησε κανονικός χαμός.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν φυσικά εκεί και από νωρίς το απόγευμα σας μεταφέρουμε όλο το backstage υλικό (δείτε εδώ την άφιξη των πρώην παικτών).

Όταν λοιπόν ακούστηκε το όνομα της Ασημίνας για τον τελικό, όπως ήταν αναμενόμενο, οι δικοί της άνθρωποι σηκώθηκαν κατευθείαν όρθιοι, χειροκρόταγαν και φώναζαν έξαλλα, μιας και η χαρά τους ήταν τεράστια.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Χρήστος Δάντης.

Τα "καυτά" φιλιά του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά στον ημιτελικό του Survivor 5

Παρά το γεγονός πως η Μαρία Αντωνά καθυστέρησε να φτάσει στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου για να παρακολουθήσει τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor 5, τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο ανάμεσά τους μόλις έφτασε εκεί.

Ο ποδοσφαιριστής, όταν έκλεισαν οι κάμερες, την άρπαξε από τον λαιμό και δεν σταμάτησε να την φιλάει. Ο έρωτάς τους δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα και ούτε ο κόσμος που βρίσκεται εκεί δεν μπορεί να τους κάνει να συγκρατηθούν, ύστερα από τόσους μήνες που είναι μακριά. Και οι δυο τους ανυπομονούσαν για αυτή τη στιγμή πάρα πολύ καιρό.

Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά

Η τρυφερή αγκαλιά Ασημίνας και Δάντη

Η Ασημίνα ήταν η παίκτρια που προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Survivor 5 και όπως ήταν αναμενόμενο στο πλευρό της, εκτός από την οικογένειά της, ήταν και ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος την κοίταγε και έλαμπε.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, η οικογένειά της σηκώθηκε όρθια και πανηγύριζε έξαλλη, μιας και η χαρά τους ήταν τεράστια (δείτε εδώ ένα αποκλειστικό βίντεο).

Μάλιστα, στις διαφημίσεις, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly τσάκωσε την Ασημίνα να τρέχει στην αγκαλιά του Χρήστου Δάντη, μιας και είχε να τον δει 6 ολόκληρους μήνες.

Η τρυφερή αγκαλιά Ασημίνας και Δάντη

Η πρόταση γάμου που έκανε ο Γιάννης Τσολάκης στην σύντροφό του

Ένα απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον χθεσινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 μετά την πρόκριση της Ασημίνας στον τελικό και συγκεκριμένα την ώρα που οι παίκτες μοιραζόντουσαν μερικές αστείες στιγμές που έχουν διαδραματιστεί καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ξαφνικά λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος ξεκίνησε να μιλά για την κοπέλα του και εκείνη την στιγμή σηκώθηκε, την φώναξε στη σκηνή και της έκανε πρόταση γάμου!

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής με εκείνον να απαντά: «Πήρα την απόφαση, ναι και θέλω να το κάνω» εξομολογήθηκε, δειλά, ο Γιάννης Τσολάκης. «Ε άντε πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε μένα θα το πεις; Φώναξε το δυνατά να το ακούσει όλος ο κόσμος».

«Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμα μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ… Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;», είπε ο Γιάννης.

Φυσικά όλοι έπαθαν σοκ, ειδικά η αγαπημένη του, η οποία εννοείται πως του είπε το μεγάλο ναι!

Η στιγμή που ο Χρήστος Δάντης τραγουδά στην Ασημίνα

Ο Χρήστος Δάντης βρισκόταν φυσικά στον χθεσινό ημιτελικό του Survivor 5 προκειμένου να στηρίξει την αγαπημένη του, Ασημίνα, η οποία κατάφερε και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να την χειροκροτά και την βιντεοσκοπεί και μάλιστα κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους συντρόφους των 3 φιναλίστ, με τον Χρήστο Δάντη να τονίζει πόσο υπερήφανος είναι για την Ασημίνα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να της τραγουδήσει και το νέο του κομμάτι "Σ' αγαπάω απλά", με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα από την συγκίνησή της.

Η συνάντηση Στάθη και Άρη με τις οικογένειές τους

Ο χθεσινός 5/7 ημιτελικός του Survivor 5 τα είχε όλα! Γέλια, αναμνήσεις, εκπλήξεις, προτάσεις γάμου αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές, μιας και μετά από 6 μήνες οι 4 φιναλίστ είδαν ξανά τους δικούς της ανθρώπους.

Αφού πρώτα προβλήθηκαν δύο βίντεο με την πρώτη συνάντηση της Μαίης και της Ασημίνας με τις οικογένειές τους, λίγο αργότερα είδαμε και τα βίντεο με τις συναντήσεις του Άρη και του Στάθη αντίστοιχα.

Όπως ήταν λογικό "σπάραξαν" στο κλάμα, με τον Στάθη να είναι φανερά θλιμμένος με την απουσία της κορούλας του.

Οι αγκαλιές του Γιάννη Τσολάκη με την σύντροφό του μετά την πρόταση γάμου στον ημιτελικό του Survivor 5

Ο Γιάννης Τσολάκης έκανε την μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό του Survivor 5, το βράδυ της Τρίτης 5/7, καθώς εκεί που όλοι, καλεσμένοι αλλά και θεατές, παρακολουθούσαν με αγωνία να δουν την εξέλιξη της βραδιάς και τα ονόματα των δύο φιναλίστ, ο ίδιος έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του,

Αφού, λοιπόν, έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση τους, μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο, και οι κάμερες έκλεισαν, οι δυο τους δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται είτε στη σκηνή είτε την ώρα που βρίσκονταν στις θέσεις τους. Η συγκίνησή τους είναι μεγάλη και φυσικά, για άλλη μία φορά, η κάμερα του youweekly.gr αποτύπωσε τα συναισθήματά τους.

Survivor - ημιτελικός

Survivor - ημιτελικός - Τσολάκης

Survivor - ημιτελικός - Τσολάκης - πρόταση γάμου

Η τρυφερή εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον Στάθη Σχίζα

Το παρών στον χθεσινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 έδωσε φυσικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προκειμένου να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Αλεξάνδρα και της ζήτησε και τον λόγο, προκειμένου να κερδίσει όλα τα βλέμματα με την σιλουέτα της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες… Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι.

Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός… Αυτά από μένα» εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να σηκωθεί και να αγκαλιάσει την αγαπημένη του αλλά ο παρουσιαστής του ζήτησε να κάτσε στη θέση του!

Η τρυφερή εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη

Από τον χθεσινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαρία Αντωνά, η οποία έφτασε βέβαια στο τσακ, προκειμένου να στηρίξει τον αγαπημένη της, Άρη Σοϊλέδη.

Η δημοσιογράφος, ούσα πιο εντυπωσιακή και όμορφη από ποτέ, σηκώθηκε όρθια και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της.

«Με όλα αυτά που έχει καταφέρει έχει σπάσει τα ρεκόρ! Ήμουν σίγουρη γι΄αυτόν, ήξερα ότι θα τον δω εδώ μπροστά. Ήταν δύσκολη απόφαση αυτή του αποχωρισμού αλλά ήξερα ότι θα τα καταφέρει, ήμουν σίγουρη για την αγωνιστικότητά του και ποτέ τίποτα δεν μου άλλαξε τη γνώμη και νομίζω ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης είναι να χαίρεσαι με όσα καταφέρνει ο σύντροφός του. Δεν είσαι μόνο το καμάρι της Ελλάδας, είσαι και το δικό μου καμάρι!», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Το φιλί Βρισηίδας - Σπύρου

Πολλά είδαμε στο χθεσινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 και μέσα σε όλα αυτά και τα τρυφερά τετ α τετ μεταξύ Σπύρου και Βρισηίδας, οι οποίοι φαίνεται πως ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς, η Ευρυδίκη σχολίαζε συνεχώς πως το ζευγάρι δεν σταμάτησε να φιλιέται, με την ίδια μάλιστα να λέει στην Βρισηίδα και στον Σπύρο να φιληθούν και on camera προκειμένου να αποδείξουν ότι αυτό που έχουν μεταξύ τους είναι αληθινό μιας και πολλοί αναρωτιούνται!

Τότε φυσικά η Βρισηίδα δεν έχασε ευκαιρία και "άρπαξε" τον Σπύρο και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί, ενώ πολλά ακούγονται μάλιστα και για το αν είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα.

Η συγκίνηση της Μυριέλλας και των υπόλοιπων παικτών

Το παρών έδωσαν οι περισσότεροι πρώην παίκτες του Survivor 5 στον χθεσινό 5/7 ημιτελικό προκειμένου να στηρίξουν τους 4 φιναλίστ. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, έπαιξαν αρκετά συγκεντρωτικά βίντεο, είτε με αστείες στιγμές, είτε όμως και τις δυσκολίες που συνάντησαν μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες.

Έτσι λοιπόν, είδαμε για ακόμη μια φορά όσα πέρασαν οι Survivors, με τους ίδιους, την ώρα που παρακολουθούσαν το βίντεο, να συγκινούνται.

Μια από αυτές ήταν και η Μυριέλλα, η οποία μάλιστα βούρκωσε και αναφέρθηκε σε όσα βίωσε με τους τραυματισμούς της αλλά και όλες τις άσχημες στιγμές, τις οποίες δυστυχώς δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της.

Ο Τζον Λυγνός στον ημιτελικό

Σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor 5 έδωσαν το παρών στον χθεσινό 5/7 ημιτελικό αλλά φυσικά και οι φίλοι και συγγενείς των φιναλίστ. Ανάμεσα σε όλους βρισκόταν και ο Τζον Λυγνός, ο φημολογούμενος σύντροφος της Μυριέλλας, το όνομα του οποίου ακούστηκε πάρα πολύ έντονα, λόγω του ειδυλλίου που είχε αναπτυχθεί στην αρχή του παιχνιδιού μεταξύ της Μυριέλλας και του Γιώργου Κατσαούνη.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς και λίγο μετά τα κλάματα της Μυριέλλας, παίχτηκε ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο στους παίκτες και του φλερτ τους, με τον φωτογραφικό φακό του Youweekly να απαθανατίζει την αμηχανία του Τζον.

Φυσικά, εξαιρετικά αμήχανοι ήταν και οι δύο πρώην Survivors.

undefined

Η έκπληξη της παραγωγής για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα στον ημιτελικό του Survivor 5

Η βραδιά του ημιτελικού του Survivor 5 κύλησε ήρεμα, συμπεριλαμβάνοντας ωστόσο ορισμένες εκπλήξεις. Ο Γιώργος Λιανός μετά από κάθε βίντεο από τις στιγμές των παικτών απηύθυνε τον λόγο σε αυτούς για να μάθει όλα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες. Έτσι, αφού παρουσιάστηκε ένα βίντεο με τους έρωτες του παιχνιδιού, της Μυριέλλας και του Κατσαούνη (προκαλώντας ιδιαίτερη αμηχανία), αλλά και της Βρισηίδας με τον Μαρτίκα συγκεκριμένα, ένας άνθρωπος της παραγωγής εισέβαλε στο πλατό μεταφέροντας μία τούρτα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πρώτα, το μοντέλο απάντησε στο πως προτιμάει τον Σπύρο σε σχέση με την εμφάνισή του όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης και στη συνέχεια, αφού ο παρουσιαστής τους ρώτησε για την κατάσταση της σχέσης τους.

Στη συζήτηση μπήκε και η κουβέντα για γάμο, ύστερα από τα λόγια του Τάκη Καραγκούνια για το ζευγάρι και για να πειράξουν τον φαρμακοποιό για την επιλογή του, έπαιξαν ένα βίντεο με όλες τις στιγμές που η Βρισηίδα γκρίνιαζε. Αμέσως μετά, ο άνθρωπος της παραγωγής μπήκε στη σκηνή μεταφέροντας μία τεράστια τούρτα για το ζεύγος και οι δυο τους ανέβηκαν να κόψουν τα πρώτα κομμάτια, όπως θα έκαναν σε έναν κανονικό γάμο.

Οι αλλαγές στα πρόσωπα των παικτών

Πολλά βίντεο είχε ετοιμάσει η παραγωγή για τον χθεσινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 και εκτός από ένα πολύ συγκινητικό με τις δυσκολίες που βίωσαν, είχαν φτιάξει κι ένα ακόμα με την μεγάλη αλλαγή που έχουν στην εμφάνισή τους.

Τόσο στα κιλά, όσο και στα μαλλιά και τα μούσια των αντρών, η διαφορά είναι ασύλληπτη και πραγματικά είναι άλλοι άνθρωποι. Στο βίντεο που προβλήθηκε, είδαμε τον Άρη, τον Τάλα, τον Τάκη, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Βισκαδουράκη, τον Ρουβά και την Ασημίνα όταν μπήκαμε στο Survivor σε σχέση με τις τελευταίες μέρες τους στο παιχνίδι και μέχρι κι εκείνοι σοκαρίστηκαν με την αλλαγή τους!

Στάθης και Άρης στον μεγάλο τελικό του Survivor 5

Ο χθεσινός 5/7 και γεμάτο εκπλήξεις ημιτελικός του Survivor 5 έφτασε στο τέλος του και οι 3 φιναλίστ, Άρης, Στάθης και Ασημίνα περίμεναν πως κι πως να μάθουν ποιοι από τους δυο θα φτάσουν στον αυριανό τελικό.

Μετά από αρκετά βίντεο, γέλια, αποκαλύψεις αλλά και πρόταση γάμου ήρθε η στιγμή να ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το όνομα του παίκτη που έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό.

Με τους 3 παίκτες να κρατιούνται σφιχτά, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως στον μεγάλο τελικό του Survivor 5 φτάνει ο Άρης και ο Στάθης, με τους 2 άντρες να μην πιστεύουν στα αυτιά τους!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε την αντίδραση των οικογενειών τους και των συντρόφων τους, Μαρίας Αντωνά και Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Στάθης και Άρης στον μεγάλο τελικό του Survivor 5

Στάθης και Άρης στον μεγάλο τελικό του Survivor 5 φωτο

Στάθης και Άρης στον μεγάλο τελικό του Survivor 5 φωτογραφίες

Στάθης και Άρης στον τελικό του Survivor 5