Survivor All Star spoiler (20/3): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία

Ανατροπή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (20/3): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία

Το Survivor All Star είναι όλο εκπλήξεις και ανατροπές και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε επεισόδιο, καθώς στις καλύβες των Μαχητών και των Διασήμων κρύβονται πολλά μυστικά τα οποία αποκαλύπτονται ένα ένα. Το είδαμε άλλωστε να συμβαίνει στις οθόνες μας με το "σκάνδαλο" του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα, το οποίο εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τον Κύπριο και την Καλύβα μετά τις αποκαλύψεις για επανασύνδεση με την τραγουδίστρια).

Απόψε το βράδυ, Κυριακή 19/3, θα παρακολουθήσουμε άλλη μία "καταγγελία" να ξεδιπλώνεται μπροστά μας (δείτε εδώ το trailer), ενώ θα ακολουθήσει ο στίβος μάχης και αργότερα στο συμβούλιο θα βγει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, πληροφορίες που σας έχουμε ήδη εξασφαλίσει (δείτε εδώ ποιος κερδίζει και ποιος θα βγει στον τάκο).

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο ασυλίας του Survivor All Star την Δευτέρα 20/3

Γνωρίζουμε, όμως επίσης και τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο από τώρα και δεν θα κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, την Δευτέρα 20/3, αφού οι Κόκκινοι και οι Μπλε μπουν στο νέο στίβο μάχης, θα φτάσουν πολύ κοντά όσον αφορά τους πόντους, αλλά εκείνοι που θα καταλήξουν να αφήσουν πίσω τους αντιπάλους τους με τρεις πόντους διαφορά είναι οι Διάσημοι, οι οποίοι θα φτάσουν πρώτοι τους δέκα πόντους και έτσι δεν θα χρειαστεί να βγάλουν άλλον ένα παίκτη τους στον τάκο.

Η αδερφή του Μαρτίκα μίλησε ανοιχτά για τη βίλα του λίγο πιο έξω από την Αθήνα

Σούσουρο προκάλεσε πριν από μερικές ημέρες μια αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον Σπύρο Μαρτίκα, σχετικά με μια βίλα που έχει λίγο πιο έξω από την Αθήνα και διαθέτει 10 δωμάτιο αλλά και πισίνα στον εξωτερικό χώρο.

Αφορμή είχε σταθεί η "λάσπη" που είχε ρίξει ο ίδιος στον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη στο πρώτο survivor που είχαν συμμετάσχει, περί αγοράς σπιτιού και πιο συγκεκριμένα βίλας που ήθελε να αγοράσει με το έπαθλο αν το κέρδιζε (δείτε εδώ τι είχε ειπωθεί).

Η Μαρία Αντώνα λοιπόν είχε αναφέρει στο Happy Day πως «Απ’ ότι ξέρω ο ίδιος διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα, λίγο έξω από την Αθήνα» - δείτε αναλυτικά τα λόγια της.

Η αδερφή λοιπόν του Σπύρου Μαρτίκα, Θεοδώρα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει. Έχοντας στείλει ήδη μήνυμα στην Μαρία Αντωνά - δεν αποκάλυψε ωστόσο τι της είπε - αποκάλυψε την αλήθεια.

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηνύσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον αδερφό του, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αυτό. Όσον αφορά το σπίτι μας, το έχουμε 40 χρόνια και πριν από 15 χρόνια κάναμε μια ανακαίνιση.

Συγκεκριμένα έχει τρία δωμάτια και όχι 10, αλλά ούτε για αυτό πρόκειται να απολογηθώ, δεν θέλω να δώσω παραπάνω πάτημα για σχόλια. Έστειλα και μήνυμα στην ίδια την Μαρία Αντωνά, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και αντιδρώ κατευθείαν σε αυτόν που λέει κάτι για εμάς και δεν ισχύει», είπε χαρακτηριστικά.