Survivor All Star spoiler 25/4: Θα γίνει "πόλεμος" - Οι πρώτες πληροφορίες για τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 25/4: Θα γίνει

Μετά την ένωση των δυο ομάδων, το Survivor All Star επιστρέφει απόψε 24/4 με το πρώτο επεισόδιο μετά την αλλαγή στις δυο καλύβες. Πλέον Μπλε και Κόκκινοι θα κοιμούνται κάτω από την ίδια στέγη για να έχουμε περισσότερες ταραχές ανάμεσα στους παίκτες.

Η απόφαση μάλιστα της παραγωγής να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, αποδίδει καρπούς από την πρώτη κιόλας ημέρα. Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer κάποιοι παίκτες θα τσακωθούν άσχημα πριν καν βγάλουν τα σακίδια από την πλάτη τους - δείτε το trailer.

Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε και τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο οποίος θα είναι ανατρεπτικός. Η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη και οι Μπλε θα βγάλουν έναν παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση - δείτε εδώ ποιανού το όνομα θα βγάλει η κάλπη.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star

Αύριο θα έχουμε νέο επεισόδιο Survivor All Star και οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Όσο φτάνουμε προς το τέλος οι παίκτες θέλουν με νύχια και με δόντια να μείνουν στο παιχνίδι και να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται. Για το λόγο αυτό στους στίβους μάχης δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους!

Σύμφωνα ωστόσο με τις πρώτες μας πληροφορίες, η ομάδα που δυστυχώς θα χάσει αύριο 25/4 είναι η Κόκκινη με αποτέλεσμα να βγάλει επίσης δυο παίκτες της στον τάκο.

Οι παίκτες αυτοί είναι ο Γιώργος Κόρομι και οι Εύη Σαλταφερίδου. Όπως καταλαβαίνεται θα γίνει πόλεμος όταν ακούσουν τα ονόματα τους...

Survivor All Star spoiler 25/4