Survivor All Star: Έκτακτη είδηση λίγο πριν το αποψινό (15/5) επεισόδιο - Άσχημα νέα για τους τηλεθεατές

Τι αλλάζει στο πρόγραμμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Έκτακτη είδηση λίγο πριν το αποψινό (15/5) επεισόδιο - Άσχημα νέα για τους τηλεθεατές

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor All Star, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων, οι ώρες και οι μέρες προβολής μειώνονται σημαντικά. Καλά ακούσατε! Τρία ολόκληρα επεισόδια θα χαθούν...

Τι συμβαίνει όμως; Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, διότι αυτό είναι κάτι εντελώς προσωρινό και ο λόγος που συμβαίνει σχετίζεται με τις εκλογές. Το σίγουρο είναι πως μέχρι την Τετάρτη 17/5 τα επεισόδια θα προβληθούν κανονικά, όμως από την Πέμπτη 18/5 και έπειτα θα αλλάξουν τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Κόκκινος συναγερμός στο Survivor All Star εξαιτίας του αυτοκινήτου - Απειλεί με αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης

Τι αλλάζει στο πρόγραμμα τηλεόρασης για το Survivor All Star

Δηλαδή, από την Πέμπτη 18/5 μέχρι και την Δευτέρα 22/5 δεν θα βγει στον αέρα και την Πέμπτη την θέση του θα πάρει το ντοκιμαντέρ "Ιστορίες Εκλογών", ενώ την Κυριακή και την Δευτέρα θα προβάλλονται ενημερωτικές εκπομπές ολημερίς για τις εξελίξεις μέχρι και το αποτέλεσμα που θα αναδείξουν οι κάλπες για τις εκλογές.

Διαβάστε επίσης: «Τον έβρισε αισχρά μίλησε για την μάνα του, το σπίτι του! Ήρθε ο Ατζούν...» - Η Σαλταφερίδου "αφοπλίζει" για πρώην παίκτη

Το πρόγραμμα επομένως θα επιστρέψει από την Τρίτη 23/5 και αυτό σημαίνει πως μένει ένας μήνας ακριβώς μέχρι τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του Ιούνη στο Γαλάτσι.

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας

Η 19η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε με ένα πολύ δυνατό και συνάμα διαφορετικό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής 14/5 αφού οι παίκτες αντί να παίξουν τον καθιερωμένο αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ρίχτηκαν στον στίβο μάχης ο καθένας για τον εαυτό του με υπερδώρο ένα αυτοκίνητο (δείτε εδώ ποιος το κέρδισε)!

Η δεύτερη ημέρα, η σημερινή δηλαδή, θα οδηγήσει Κόκκινους και Μπλε σε έναν πολύ σκληρό αγώνα για την πρώτη ασυλία. Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη και ποια ομάδα κερδίζει (δείτε εδώ) αλλά και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (δείτε εδώ). Η πληροφόρησή μας, ωστόσο, δεν σταματά εκεί!

Το Youweekly.gr στα τόσα χρόνια δραστηριοποίησής του έχει αποδείξει πως σε ότι λέει πέφτει πάντα μέσα, οι πηγές του είναι 100% έγκυρες, ιδικά στο θέμα του Survivor γι' αυτό πάμε να δούμε μαζί παρακάτω τους υπόλοιπους παίκτες που θα ψηφιστούν τις επόμενες ημέρες!

Σύμφωνα με όσα μας μετέφερε η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο στο εξωτικό νησί επικρατεί ένα χάος αφού το παιχνίδι πια έχει φτάσει σε πολύ κρίσιμο σημείο, στην τελική ευθεία θα λέγαμε, και κάθε ψηφοφορία είναι σημαντική και δύσκολη!

Οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα όσα μας αποκάλυψαν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη δεν θα είναι μοιρασμένες! Οι κόκκινοι θα δεχτούν τεράστια ήττα με αποτέλεσμα να ρίξουν στον τάκο τρεις παίκτες τους!

Survivor All Star spoiler 17/5: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας - Δείτε τους πρώτοι εδώ!

Αφού τον πρώτο σας τον αποκαλύψαμε παραπάνω οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν θα είναι η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας! Ποιος θα αποχωρήσει μετά από ψηφοφορία του κοινού; Αναμένεται γιατί κι αυτό θα το μάθει και θα σας το αποκαλύψει, φυσικά, πρώτο το Youweekly.gr!