Survivor All Star: Δέχθηκε ομαδική "επίθεση" - Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο κακός χαμός στο συμβούλιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Δέχθηκε ομαδική

Μετά την τρομακτική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης 21/6 (δείτε εδώ ποια είναι αυτή), ένας ένας οι παίκτες οδηγήθηκαν προς την κάλπη και ψήφισαν τον παίκτη που επιθυμούσαν να βγάλουν στον τάκο.

Κάποιοι ξέχασαν ξαφνικά τα αγωνιστικά τους κριτήρια και άλλοι κινήθηκαν συναισθηματικά ή στρατηγικά και έτσι το όνομα του παίκτη που κατέληξε να ακούγεται από το στόμα του παρουσιαστή είναι αυτό που σας είχαμε αποκαλύψει ήδη πολύ νωρίτερα εδώ στο youweekly.gr.

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star γι' αυτή την εβδομάδα

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, κάτι που περίμενε να συμβεί όπως είπε, απλώς δυσαρεστήθηκε από τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος της έδωσε την ψήφο του, χωρίς να της έχει εκφράσει κανένα παράπονο.

Ο ίδιος ανέφερε πως ενοχλήθηκε επειδή δεν διάλεξε τον φίλο της όταν έπρεπε και επέλεξε τον Σάκη Κατσούλη τον οποίο μετά ψήφισε προς αποχώρηση, ενώ δέχθηκε επίθεση γι' αυτό στη συνέχεια, από τον ίδιο, αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη, διότι θεώρησαν πως θα έπρεπε να συνεχίσει να τον ψηφίζει εάν ήταν "σωστή", ενώ οι δικές της εικασίες προβληματίζουν ιδιαίτερα τον Κατσούλη, διότι θεωρεί ότι ο καθένας μπορεί να κάνει τα σενάριά του και έτσι να βγει και εκείνη "χαμένη".

«Μήπως έχει συμβεί κάτι μεταξύ σας που δεν ξέρουμε;» - Σε φανερά αμήχανη θέση ο Βασάλος μετά την δήλωσή της

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως είναι ο πρωταγωνιστής του αποψινού επεισοδίου του Survivor All Star, καθώς από τη μία ο ίδιος "κράζει" τον Μάριο Πρίαμο και από την άλλη τον "αδειάζουν" οι ίδιοι του οι φίλοι, ενώ υπήρξε και ένα έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή κατά τη διάρκεια του αγώνα (δείτε εδώ την δυσάρεστη ανακοίνωση που θα του κάνει ο Γιώργος Λιανός).

Πιο συγκεκριμένα, παρόλο που το παιχνίδι είναι πλέον ατομικό, μετά από κάθε race ο κάθε παίκτης πηγαίνει στον πάγκο της ομάδας στην οποία ανήκει και η Σταυρούλα ενώ έχει γίνει Κόκκινη, αφού αγωνίστηκε πήγε και έκατσε με τους Μπλε, με τον Βασάλο να απορεί και να ακολουθεί ο εξής διάλογος.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σταυρούλα γιατί έφυγε από τον πάγκο μας;

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Έτσι! Με εσένα έχω πρόβλημα, όχι με τα παιδιά.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το stand up comedy ξεκινά από τα μέσα του προγράμματος και μετά. Είναι ακόμα νωρίς.

Και τότε παρενέβη ο Σάκης Κατσούλης...

Σάκης Κατσούλης: Μήπως υπάρχει πρόβλημα μαζί σου;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Όχι, δεν νομίζω.

Σάκης Κατσούλης: Σίγουρα; Γιατί πολλά δεν νομίζεις, αλλά... Έχετε τσακωθεί; Μήπως έχει συμβεί κάτι μεταξύ σας που δεν ξέρουμε;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Μεταξύ σας μπορεί. με εμένα όχι