Ι'm a celebrity… Get me out of here: "Έσκασε" νέα ανακοίνωση - Η πρεμιέρα, οι παίκτες και οι κανόνες

Οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ι'm a celebrity… Get me out of here:

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a celebrity... Get me out of Here, ξεκινά σε πολύ λίγες ημέρες. Μετά το trailer που δημοσιεύθηκε (δείτε το εδώ), το κανάλι εξέδωσε και την επίσημη ανακοίνωση με την ημερομηνία της πρεμιέρας, τις ώρες και τις ημέρες προβολής, πάντα με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα στο τιμόνι της παρουσίασης.

Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα του "I'm a celebrity... Get me out of here"

Το «I’ m a celebrity… Get me out of here!» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 22:20 στον ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Λιανός μαζί με την Καλομοίρα υποδέχονται τους 14 celebrities που αναχώρησαν από την Ελλάδα για να ζήσουν το όνειρο… στην άλλη πλευρά του Αγίου Δομίνικου!

Οι 14 συμμετέχοντες που προέρχονται από διάφορους χώρους της κοινωνικής ζωής και βρίσκονται ήδη στη ζούγκλα του νησιού, θα μοιραστούν σε δύο ομάδες των 7 ατόμων. Μια δοκιμασία θα κρίνει ποιοι θα μείνουν τις πρώτες μέρες στο camp των ανέσεων και ποιοι στο… βασικό camp!

Η έλλειψη φαγητού δε συμπεριλαμβάνεται στις «κακουχίες» του παιχνιδιού, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η διαμονή των celebrities θα είναι εύκολη… Τριών ειδών προκλήσεις τους περιμένουν: δοκιμασίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, ψυχαγωγικά παιχνίδια και quiz καθώς και αγωνίσματα με τη «φιλική» συμμετοχή των ζώων της ζούγκλας!

Δείτε επίσης: Απειλεί να φύγει η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η απαίτηση της από την παραγωγή

Λιανός Καλομοίρα I'm a celebrity...get me out of here

Κάθε εβδομάδα, μέσα από τη διαδικασία των αγωνισμάτων θα αποχωρεί ένας παίκτης, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα της οικειοθελούς αποχώρησης όταν κάποιος νιώσει πως χόρτασε…περιπέτεια!

Το «I’m a celebrity… Get me out of here» έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς από τις δοκιμασίες που θα περνούν οι αγαπημένοι μας celebrities, κάποιες θα αφορούν στη βελτίωση της διαβίωσής τους στο παιχνίδι και κάποιες άλλες θα λειτουργούν σαν «κουμπαράς» όπου θα συγκεντρώνεται ένα ποσό για να διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό!

«I’m a celebrity… Get me out of here!»

Πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 22.20

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.20

#imacelebritygr

#skaitv