Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Ανδριάνας Καγιά μετά την αποχώρησή της

«Σε κάποιες περιπτώσεις...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Ανδριάνας Καγιά μετά την αποχώρησή της

Η Ανδριάνα Καγιά ήταν η πρώτη αποχώρηση από το Survivor για το 2024! Η ίδια της η ομάδα την έριξε στον τάκο λόγω... κακής συμπεριφοράς και άσχημου κλίματος στην καλύβα, κι εκείνη με την σειρά της επηρεασμένη ψυχολογικά δεν κατάφερε να κερδίσει στους αγώνες αποχώρησης και κάπως έτσι με δάκρια στα μάτια την περασμένη Τετάρτη 10/1 μάζεψε τα πράγματά της από τον Άγιο Δομίνικο, μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο (δείτε εδώ τι συνέβη κατά την παραμονή της εκεί την πρώτη κιόλας μέρα) κι από μέρα σε μέρα γυρνάει Ελλάδα.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, πήρε στα χέρια της το κινητό της κι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπική της λογαριασμό στο instagram. Μια ανάρτηση που δείχνει αξιοπρέπεια και ήθος παρά τα όσα άφησαν να εννοηθούν για εκείνη οι συμπαίκτες της.

Η ανάρτηση της Ανδριάνας Καγιά

«Best Memories in life, are the unforgettable one's_cause in many cases you didn't spent the time that deserved for! Αt least my life target are done under some circumstances!», έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην μαχήτρια που σημαίνει:

«Οι καλύτερες αναμνήσεις στη ζωή είναι αξέχαστες γιατί σε κάποιες περιπτώσεις δεν τις έζησες όσο τους άξιζε! Τουλάχιστον ο στόχος της ζωής μου πραγματοποιήθηκε υπό ορισμένες προϋποθέσεις!»


Πόσα χρήματα πήρε η Ανδριάνα Καγιά για μια εβδομάδα στο παιχνίδι

Η 29χρονη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μπορεί να έζησε το όνειρο ζωής της για πολύ λίγο αλλά έφυγε από εκεί κατά 1.000 πλουσιότερη, αφού σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής αυτή είναι η αμοιβή των μαχητών για φέτος.

Γνωρίζαμε πως μετά τα όσα έγιναν πέρυσι ο Ατζούν θα ξεκινούσε τις περικοπές στις απολαβές, ασχέτως αν κάποιοι διάσημοι έχουν κλείσει συμφωνία των 10.000 ευρώ την εβδομάδα και θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούν, που λογικό είναι άλλωστε, κι εγώ αν είχα κλείσει τέτοια συμφωνία το ίδιο ακριβώς θα έκανα! Τέλος πάντων...