Survivor spoiler 25/3: ΑΜΟΚ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Κάποιοι θα κακοπεράσουν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 25/3: ΑΜΟΚ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Χαμός θα γίνει και απόψε, Δευτέρα 25 Μαρτίου, στο ολοκαίνουριο επεισόδιο του Survivor, όπως είναι ολοφάνερο και από το trailer (δείτε το εδώ). Πέρα, όμως, από τα ευτράπελα στις παραλίες τους, σημασία έχει και τι θα συμβεί στον αγώνα. Οι μαχητές και οι διάσημοι για άλλη μία φορά θα μπουν στον στίβο μάχης στην προσπάθειά τους να επικρατήσουν, ώστε να μη χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, προξενώντας έτσι καινούρια προβλήματα.

Και οι δύο πλευρές το θέλουν πολύ, αλλά μόνο μία ομάδα θα τα καταφέρει. Το ερώτημα είναι εάν οι κόκκινοι θα κερδίσουν ξανά ή εάν οι μπλε θα πάρουν "εκδίκηση" και θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους τους. Οι πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη διαρρεύσει και σας έχουμε την απάντηση.

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor

Τη νίκη αυτό το βράδυ θα την πάρουν οι διάσημοι, γεγονός που σημαίνει πως και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι μπλε. Μείνετε συντονισμένοι για την επιβεβαίωση και την ανακοίνωση του ονόματος εκείνου που θα κάνει παρέα στην Ευγενία Μπόρλα στον τάκο.

UPDATE 18:10: Την νίκη τελικά παίρνουν οι Μπλε και είναι οριστικό. Μείνετε συντονισμένοι για την δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Δείτε επίσης: "Βόμβα" στον Άγιο Δομίνικο: Το δυνατό χαρτί του Ατζούν Ιλιτζαλί - «Τα λέμε σε λίγες μέρες...»

Σάλος με το πλάνο Χρυσαειδή & Περπατάρη

Το νέο ζευγαράκι του Survivor είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Γιάννη Περπατάρη. Το ότι έχουν έρθει κοντά είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, όταν ήταν στην ίδια παρέα είχαν κοιμηθεί και κάτω από τα ίδια σκεπάσματα αγκαλιά χωρίς να τους νοιάζουν οι κάμερες που τους κατέγραφαν.

Το πλάνο ωστόσο που προβλήθηκε στο χθεσινό 21/3 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μόνο σάλο προκαλεί, με τα social media και δε το twitter να έχει πάρει "φωτιά".

Αν θυμάστε καλά όταν σε προηγούμενο κύκλο συναντιόντουσαν κρυφά Μαριαλένα Ρουμελιώτη με Σάκη Κατσούλη και Καρολίνα Καλύβα με Μάριο Πρίαμο, είχε γίνει το... σώσε στο Survivor. Ο Γιώργος Λιανός τους είχε δώσει τελεσίγραφο για τις συναντήσεις τους στην ζούγκλα νομίζοντας πως δεν τους έχει πάρει κανείς χαμπάρι - δείτε το βίντεο.

Χθες 21/3 όμως Σταυρούλα και Γιάννης συναντήθηκαν απροκάλυπτα σε μια από τις δυο παραλίες, χωρίς να τους νοιάζει αν τους δουν οι υπόλοιποι παίκτες. Μάλιστα, είχαν μια συζήτηση και με έναν παίκτη που τους πήρε χαμπάρι εκείνη την στιγμή. Οι δυο αντίπαλοι - αφού είναι σε διαφορετικές ομάδες - πήγαν προς το δάσος ώστε να κρυφτούν. Δεν κατάλαβαν όμως μάλλον πως τους τραβούσε η κάμερες νυχτερινής λήψης.

Ο Γιώργος Λιανός όμως δεν έκανε καμία αναφορά στην συγκεκριμένη συνάντηση παρόλο που οι ποινές ειδικά φέτος είναι πολύ σκληρές για την παραβίαση των κανονισμών... Οι συμπαίκτες τους ωστόσο πετούν συνέχεια πολλές σπόντες - δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού επεισοδίου.

Λέτε να γίνει πιο μετά η τους αφήνουν έτσι χαλαρούς για να προκαλέσουν χαμό και να καταφέρουν να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης;