Γη της Ελιάς (22/3): Η Μαρίνα καταρρέει - Σπαράζει για τον Μάνο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς (22/3): Η Μαρίνα καταρρέει - Σπαράζει για τον Μάνο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς, ειδικά μετά την απαγωγή του Μάνου. Η οικογένεια τους αγωνία για τη ζωή του. Από την άλλη, ο Αλέξης μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Αθηνάς, προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Οι σημερινές 22/3 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 134

Ο Μιχάλης, παρότι συμφωνεί με την Αθηνά πως ο Αλέξης πείραξε τα φρένα στο αυτοκίνητό της, τη συμβουλεύει: «Δεν πρέπει να κάνεις αυτή τη στιγμή κάποια κίνηση. Καλύτερα για κάποιο διάστημα να τον έχουμε υπό στενή παρακολούθηση. Κάποια στιγμή θα τον πιάσουμε».

Δείτε επίσης: Επεισοδιακός χωρισμός στη Γη της Ελιάς - Μαθαίνει πως βλέπει άλλη και τον πετάει με τα σώβρακα στον δρόμο

Οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μάνου που σοκάρει. Στο μεταξύ, ο Αρης δίνει στην Εύα χρήματα για να καλύψει επιταγές: «Τι είναι αυτά; Πού τα βρήκες;», τον ρωτάει έκπληκτη και ο Αρης φυσικά της λέει ψέματα: «Μου τα δάνεισε ένας φίλος μου», της απαντάει.

Την ίδια ώρα ο Ισίδωρος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα για τα λύτρα, ενώ η Μαρίνα με το ζόρι καταφέρνει να ανοίξει το ανθοπωλείο και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη. Από την άλλη η Μυρτάλη, που δεν ξέρει για την απαγωγή του Μάνου, προσπαθεί να κάνει μια ακόμα προσέγγιση στη φίλη της αλλά, ειδικά αυτή τη φορά, βρίσκει τοίχο, ενώ η Ισμήνη παρακολουθεί τον Κωνσταντίνο. Οι απαγωγείς επικοινωνούν ξανά με τον Ισίδωρο, ο οποίος τους λέει: «Δεν μου φτάνουν οι μέρες για να βρω τόσα χρήματα, θέλω μια παράταση, αλλά πρώτα θέλω να ξαναδώ τον γιο μου, ότι είναι καλά», τους τονίζει. Ο απαγωγέας όμως αντιδρά άσχημα, γεγονός που τρομοκρατεί τη Μαρίνα: «Δεν αστειεύονται, θα τον σκοτώσουν», λέει κλαίγοντας.

Δείτε επίσης: Τον ''έπιασαν'' στα πράσα να τρέχει - Διέρρευσε το 1o πλάνο του Αγγελόπουλου από τα γυρίσματα στη σειρά του Mega

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 135

Οσο περνούν οι μέρες και ο Μάνος βρίσκεται ακόμα στα χέρια των απαγωγέων, τα πράγματα δυσκολεύουν, ενώ η Αθηνά και η Ιουλία βοηθούν τον Ισίδωρο να συγκεντρώσει τα λύτρα. Στο μεταξύ ο Αλέξης, πονηρά σκεπτόμενος, πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγγνώμη. «Θεία, ήρθα να σου ζητήσω συγγνώμη που ήμουν τόσο απότομος μαζί σου. Δεν έπρεπε να σε χτυπήσω, ντρέπομαι», απολογείται, αλλά εκείνη τον πετάει έξω από το σπίτι της. Στο μεταξύ ένα δεύτερο βίντεο με τον Μάνο φτάνει στα χέρια του Ισίδωρου και της Μαρίνας, ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή.