Σασμός: O Αστέρης "χτυπάει" την Αργυρώ - Της αρπάζει μαζί με την Καλλιόπη το παιδί

Στα "μαχαίρια" οι δυο οικογένειες μετά την αποκάλυψη της αλήθειας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: O Αστέρης

Σε λίγους μήνες ο Σασμός φτάνει στο τέλος του και ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται πολλές αποκαλύψεις σχετικά με τα περιστατικά που απασχόλησαν στο τέλος του πρώτου κύκλου. Ανάμεσα τους λοιπόν, η εγκυμοσύνη της Αργυρώς. Όταν έμαθε πως περιμένει το παιδί του Αστέρη, έφυγε από την Κρήτη και πήγε Γιάννενα.

Εκεί γνώρισε τον Σταύρο, παντρεύτηκαν και αναγνώρισε ως δικό του παιδί τον μικρό Πετρή και στη συνέχεια γύρισαν μαζί στην Κρήτη. Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν όμως εκεί, έκαναν το ζευγάρι να χωρίσει και η Αργυρώ να έρθει και πάλι κοντά με τον Αστέρη.

Η κακή σχέση που δημιουργήθηκα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, θα φέρει όπως θα δούμε και την μεγάλη αποκάλυψη. Ο Αστέρης θα μάθει με πολύ άσχημο τρόπο πως ο Πετρής είναι γιος τους - δείτε πως - και θα αντιδράσει πολύ άσχημα.

Θα "επιτεθεί" στην Αργυρώ, θα της μιλήσει με πολύ άσχημα λόγια και όπως θα δούμε θα της πει να χωρίσουν, την ώρα που εκείνη θα καταρρακωθεί και θα καταρρεύσει - δείτε αποκλειστικό με διαλόγους.

Αστέρης και Καλλιόπη στον Σασμό αρπάζουν το παιδί της Αργυρώς

Σασμός Αστέρης Αργυρώ τέλος

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσανο, ο Αστέρης οργισμένος με το μυστικό που του κράτησε η Αργυρώ, θα συμμαχήσει με την Καλλιόπη αποκαλύπτοντας της την αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα του παιδιού.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Παύλος σκοτώνει τον Ευθύμη!

Οι δυο οικογένειες θα βρεθούν ξανά στα "μαχαίρια" ξεκινώντας νέο πόλεμο. Οι Σταματάκηδες λοιπόν, θα καταφέρουν να πάρουν το παιδί στο σπίτι τους και μακριά από την μητέρα του. Θα τον κρατήσουν ωστόσο για πάντα ή επιτέλους Αστέρης - Αργυρώ θα καταλήξουν μαζί και ενωμένοι με το παιδί τους;