Αυτή η νύχτα μένει (3/7): Το τέλος της Ζέτας - Παίρνει την απόφαση να...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (3/7): Το τέλος της Ζέτας - Παίρνει την απόφαση να...

Τη Δευτέρα 3/7 αναμένεται να δούμε το νέο επεισόδιο για τη σειρά, που αγαπήθηκε από το κοινό ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές λίγα επεισόδια πριν έρθει το μεγάλο φινάλε (δείτε εδώ όσα θα δούμε όλη την εβδομάδα).

Δείτε επίσης: Από το ''Αυτή η νύχτα μένει'' στο Maestro - Άντρας ηθοποιός εισβάλλει στο 2ο κύκλο της σειράς

Οι σημερινές (3/7) εξελίξεις για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Ο Τσαπέκος απειλεί ξανά τον Αλκη και όλα δείχνουν να κρέμονται από μια κλωστή. Ο Χρήστος παίρνει μια σκληρή απόφαση για τη Βρεττώ: «Αυτό που έκανες ήταν αδιανόητο, θα σε καταδώσω να τιμωρηθείς», της δηλώνει και στη συνέχεια επιλέγει τον δρόμο της θυσίας προκειμένου να εξασφαλίσει τη ζωή της Εύης, που αγνοεί τα πάντα. Ο Αλέξανδρος και ο Ντίνος βρίσκονται στο οδυνηρό σταυροδρόμι των αποφάσεων. Η Ζέτα ελευθερώνεται και ξεκινά το πολυπόθητο ταξίδι της.

Τέλος, ενώ το παιχνίδι του Νικολάκη εμπλέκει απρόσμενα τον Γιώργη και τη Νίτσα, η μάρτυρας του φόνου του Νώντα, Σοφία Τάμπουρα, περνά την πόρτα του «Ονείρου». Τη γυναίκα αυτή την είχαμε δει στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, όπου έκανε ένα μουσικό χορευτικό μπροστά στον Νώντα προκειμένου εκείνος να της δώσει δουλειά. Βέβαια εκείνος προσπάθησε να τη βιάσει και εκείνη φεύγοντας τρέχοντας από το γραφείο του έπεσε μούρη με μούρη με τον δολοφόνο του Παραδείση και αμέσως μετά ακούστηκε το «μπαμ».

Η εν λόγω γυναίκα μπαίνει στο «Ονειρο» αποφασισμένη να μιλήσει για όλα όσα ξέρει: «Ημουν εξαφανισμένη τόσο καιρό γιατί φοβόμουν! Λίγο πριν σκοτώσουν τον Νώντα έπεσα μούρη με μούρη με τον δολοφόνο του και κρυβόμουν, δεν ήξερα αν θα με έβρισκε κι αν θα πάθαινα κι εγώ κάποιο κακό», ομολογεί στον Στρατή. Και συνεχίζει: «Μέχρι που είδα ότι ο δολοφόνος βρίσκεται εδώ και είναι γυναίκα», λέει και προκαλεί αναστάτωση. «Λέγε, ποια είναι;», της λέει ο Στρατής και η Σοφία του απαντάει: «Η Νίτσα». Το σοκ είναι τεράστιο και η αντίστροφη μέτρηση για όλα όσα θα έρθουν έχει ήδη αρχίσει!

Τρίτη 4/7 Επεισόδιο 106

Η Ζέτα αντικρίζει το τοπίο των παιδικών της χρόνων αλλά πολύ γρήγορα και έναν γνώριμο επισκέπτη. Ο Στέλιος, έχοντας στα χέρια του τον φάκελο του Διαγόρα, είναι έτοιμος να λύσει τον βραχνά για τον Αλκη και την Εύη υπογράφοντας ταυτόχρονα και μια καταδίκη. Ο Χρήστος εξακολουθεί να αγνοεί την αλήθεια, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την απόφαση της κόρης του να φύγει μακριά, που του ανοίγει ακόμα μια πληγή. Η Σοφία Τάμπουρα ανοίγει την πόρτα που θα φέρει τον ανύποπτο Γιώργη και τη Νίτσα ξανά μπροστά στον εφιάλτη.