Τηλεθέαση 16/9: Δυσάρεστα νέα για την Σίσσυ Χρηστίδου

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθέαση 16/9: Δυσάρεστα νέα για την Σίσσυ Χρηστίδου

Πρεμιέρα στο MEGA έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί του Σαββάτου 16/9. Για 6 συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά καλημέρισε τους τηλεθεατές της και μετέφερε όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις αλλά και της επικαιρότητας.

«Καλή σεζόν να έχουμε! Χαρούμενη! Είμαστε μια παρέα, θέλουμε να πίνουμε μαζί σας το καφεδάκι μας τα Σαββατοκύριακα, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Για 6η χρονιά, μπορούμε να το κάνουμε για χρόνια αυτό. Είναι τεράστια η χαρά μας. Μπορούμε να το κάνουμε για πάντα, για όσο καιρό μας θέλετε εσείς εδώ», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστρια και στη συνέχεια καλωσόρισε τους συνεργάτες της νέους και παλιούς.

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν έλειψαν για την παρουσιάστρια και γενικά όλη την ομάδα, αφού στο πλατό εισέβαλε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος κάποτε βρισκόταν στο πάνελ. Με την παρουσιάστρια είναι καλοί φίλοι για αυτό και βρέθηκε αρχικά πίσω από τις κάμερες για να τους ευχηθεί.

Στην πρώτη εκπομπή δεν γινόταν να μην σχολιάσουν και την μεταγραφή της Ελένης Βουλγαράκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αφού η εβδομάδα που πέρασε ήταν η πρώτη για την δημοσιογράφο. Στο πλατό ωστόσο έγιναν και μερικά... περίεργα σχόλια αφού όταν την τσάκωσε η κάμερα της εκπομπής τους εκείνη... δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Πως τα πήγε όμως σε τηλεθέαση στο MEGA η Χρηστίδου

Η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι είναι από τις πιο επιτυχημένες του Σαββατοκύριακου για αυτό κιόλας συνεχίζει την συνεργασία του το MEGA. Παραμένει σε υψηλά επίπεδα και "ξεσκίζει" τον ανταγωνισμό.

Η πρώτη ημέρα όμως δεν πήγε πολύ καλά για την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της, καθώς ο Νίκος Μάνεσης απέναντι στον ALPHA την πέρασε σε νούμερα τηλεθέασης, αφού σε δυναμικό κοινό έκανε 19,2%.

Από την άλλη η εκπομπή του MEGA σημείωσε 10,7%. Ναι μεν πάνω από μονοψήφια, ωστόσο σε σύγκριση με ποσοστά που έκανε πέρσι, είναι χαμηλά.

Πρωινή ζώνη

  • ΕΡΤ: Δύο στις 10 3,7
  • ΑΝΤ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου (Ε) 6,9
  • ΣΚΑΙ: Οι δεκατιανοί 13,6
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 19,2
  • MEGA: Χαμογέλα και Πάλι 10,7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.