Τα νέα επεισόδια από Άγριες Μέλισσες - Συνεχίζουμε τη σειρά από εκεί που την σταμάτησε ο ΑΝΤ1

Έχουμε αναλυτικά τι θα συμβεί παρακάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα νέα επεισόδια από Άγριες Μέλισσες - Συνεχίζουμε τη σειρά από εκεί που την σταμάτησε ο ΑΝΤ1

Μπορεί ο ΑΝΤ1 λόγω κορωνοϊού να σταμάτησε να προβάλλει τα νέα επεισόδια από την αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες ωστόσο εμείς έχουμε την συνέχεια και σήμερα θα τα πάθετε όλα!

Τα πράγματα στο Διαφάνι ξεφεύγουν πλέον από κάθε έλεγχο όταν ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, βάζουν φωτιά στους αγρότες που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό. Αυτό φέρνει τα πάνω-κάτω, αλλά οδηγεί και τον Δούκα στο κρατητήριο!

Ο Δούκας βλέποντας τον κλοιό γύρω του να στενεύει, σε μια ύστατη προσπάθεια στρέφεται προς τον Θωμά Κυπραίο προκειμένου να τον κάνει σύμμαχο! Συγκεκριμένα του κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση δίνοντάς του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό: «Θα σου δώσω χρήματα και επιπλέον χωράφια, αρκεί να έρθεις με το μέρος μου! Δεν σε εμπιστεύομαι, αλλά αυτή τη στιγμή είσαι ο μόνος που μπορώ να απευθυνθώ για να συμμαχήσω! Λοιπόν τι λες; Θα διαλύσουμε τον Συνεταιρισμό;», τον ρωτάει ο Δούκας, όμως ο Θωμάς του δίνει μια απάντηση που δεν περίμενε: «Ηρθα σε συμφωνία μία φορά μαζί σου και δεύτερη δεν θα υπάρξει! Πήρα αυτά που ήθελα και δεν χρειάζομαι άλλα! Τώρα θα πρέπει κι εγώ να προστατεύσω αυτά που έχω! Λυπάμαι, αλλά σε λάθος άνθρωπο απευθύνθηκες, Δούκα».

Το ίδιο βράδυ ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Ετσι βάζουν φωτιά στα σπίτια τους και στις αποθήκες και όλο το Διαφάνι βρίσκεται σε μεγάλο πανικό! Η επόμενη μέρα βρίσκει το χωριό σε μεγάλη αναστάτωση, ενώ παράλληλα τάσσεται υπέρ των αγροτών που επλήγησαν κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω από το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους.

Ο Δούκας στο κρατητήριο

Άγριες Μέλισσες Δούκας νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 spoiler

Μερικοί αγρότες βρίσκουν τον Δούκα και αρχίζουν να του επιτίθενται: «Μας κατέστρεψες! Τι θα απογίνουμε εμείς, δεν ντρέπεσαι; Θα σε καταστρέψουμε κι εμείς Δούκα», του φωνάζουν και ο Κωνσταντής με τον Μελέτη επεμβαίνουν και τα πράγματα κινδυνεύουν να εκτροχιαστούν! Στο σημείο, μετά από πληροφορίες φτάνει ο ενωμοτάρχης αλλά και μερικοί άλλοι άντρες του χωριού και αποτρέπουν τα χειρότερα! Ωστόσο ο καβγάς που είχε ο Δούκας μαζί τους, τους οδηγεί στο κρατητήριο μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Στο κελί μπαίνει ακόμα και ο ισχυρός άντρας του χωριού: «Λυπάμαι κύριε Σεβαστέ, αλλά θα πρέπει να μπείτε στο κελί!

Οι νόμοι ισχύουν για όλους», του λέει και εκείνος υπακούει! Η οικογένεια Σεβαστού μαθαίνει τι έχει συμβεί και είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, αλλά και με την προσωρινή φυλάκιση του Δούκα, ο οποίος έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του. Παράλληλα όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες, ενώ ο συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του. Απρόσμενος σύμμαχος σε όλο αυτό είναι ο Νικηφόρος, ο οποίος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα.

Ο Κλεομένης πέφτει στην παγίδα

Κι ενώ συνεχίζεται η ένταση ανάμεσα στους Σεβαστούς και τους αγρότες, η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη και προσπαθεί να τον βάλει στη θέση του: «Ντροπή να κάνεις τέτοια πράγματα, Μελέτη! Αν πιστεύεις πως ο Δούκας θα σε υπερασπιστεί όταν έρθει η ώρα αυτή, κάνεις λάθος! Ο Δούκας κοιτάζει μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλον». Στη συνέχεια πάει να πιάσει την Πηνελόπη! Ξέρει ότι οι δύο νέοι είναι ερωτευμένοι και η Ανέτ προσπαθεί να την πείσει πως ο Μελέτης δεν είναι και περίπτωση για εκείνη.

Η Πηνελόπη όμως είναι αποφασισμένη να ζήσει όσο πάει τον έρωτά της με τον Μελέτη: «Είναι καλός άνθρωπος θεία! Τον έχετε παρεξηγήσει όλοι σας». Στο μεταξύ, ο Κυπραίος έχει μια συζήτηση με τη Μάρθα, που θα περιπλέξει τα πράγματα, ενώ η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη από τις αδερφές της! Ετσι αρχίζει να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω. Παράλληλα ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους

Δείτε, επίσης, ένα αποκλειστικό "φωτιά" για την σειρά! Ο Θωμάς θα πεθάνει!

Από Μαρία Μεταξητινού - Γιάννα Παπανικολάου και Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό TV24