The Bachelor: Σκάνδαλο με παίκτρια - Αποβλήθηκε γιατί έκανε σχέση με μέλος της παραγωγής!

Το βίντεο που της λένε πως πρέπει να αποχωρήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Σκάνδαλο με παίκτρια - Αποβλήθηκε γιατί έκανε σχέση με μέλος της παραγωγής!

Νομίζατε πως στο The Bachelor του ALPHA τα έχετε δει όλα; Κι όμως στο εξωτερικό, στο ίδιο παιχνίδι, διαδραματίζονται πιο τραγικά πράγματα! Παίκτρια τα έφτιαξε με μέλος της παραγωγής και χρειάστηκε να την αποβάλλουν!

Η Rozlyn Papa ήταν η πρώτη συμμετέχουσα στην ιστορία του ‘Bachelor’ που αποβλήθηκε από την παραγωγή. Ο λόγος ήταν ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με κάποιο μέλος της παραγωγής το οποίο απολύθηκε, και σειρά πήρε και η ίδια με την αιτιολογία ότι δεν θα μπορούσε να αναπτύξει γνήσια συναισθήματα για τον Bachelor.

Το βίντεο που ανακοινώνουν στην παίκτρια του The Bachelor πως αποβάλλεται από το παιχνίδι

Ωστόσο, μιας και πρόσφατα έγινε γνωστό με ντοκουμέντα που μπορείτε να δείτε εδώ πως το Bachelor είναι πιστή αντιγραφή του εξωτερικού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε ένα τέτοιο περιστατικό να διαδραματίζεται και στον ALPHA!

The Bachelor: Πανικός στο ριάλιτι με τα μέτρα υγιεινής - Παίκτριες κόλλησαν...

Πανικός έχει ξεσπάσει στο Τhe Bachelor και τον Alpha με τις κατηγορίες πως οι παίκτριες κόλλησαν έρπη λόγω της υπερβολικής οικειότητας που έχουν οι παίκτριες με τον Παναγιώτη.

Εν μέσω μιας πανδημίας, οι εικόνες που βλέπουμε στο παιχνίδι θεωρούνται απαράδεκτες καθώς ο Παναγιώτης φιλάει στο στόμα πάνω απο 2 κοπέλες σε κάθε επεισόδιο.

Η Μαρίνα και η Χριστίνα παραδέχτηκαν πως κόλλησαν έρπη με την Χριστίνα να λέει χαρακτηριστικά:

"«Ήμουν άρρωστη, η φωνή μου δεν έφτιαξε μέσα. Από την πρώτη μέρα είχε κλείσει ο λαιμός μου, είχα ανεβάσει πυρετό. Καλά, έζησα μέσα στο σπίτι ότι θα ζήσω σε δέκα χρόνια. Έρπη, αρρώστιες, όλα τα έπαθα" Παίκτης του Big Brother σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor.