Masterchef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό της Λίας Μακροστέργιου

Θέλει να κερδίσει το παιχνίδι γιατί το έχει υποσχεθεί στην κόρη της!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό της Λίας Μακροστέργιου

Μια από τις πιο όμορφες παρουσίες του φετινού Masterchef είναι η Λία Μακροστέργιου, η οποία έχει εντυπωσιάσει αρκετά την κριτική επιτροπή.

Η ίδια μάλιστα πριν μερικές μέρες «κάρφωσε» τους συμπαίκτες της, θεωρώντας πως το σπίτι αποτελείται από δύο ομάδες. Ωστόσο, πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα.

Αυτό είναι το βιογραφικό της Λίας από το Masterchef 5

Η Λία είναι 29 ετών. Αποτελεί τη συνέχεια του ένδοξου Βόλου στους διαγωνισμούς του MasterChef. Το μικρό μαγειρείο το Βόλο φημίζεται για τις περίεργες και διασκεδαστικές ονομασίες των πιάτων του.

Είναι μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού. Σπουδάζει παράλληλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βόλου. Θέλει να κερδίσει το MasterChef 5 γιατί το έχει υποσχεθεί στην κόρη της.

Masterchef 5 βιογραφικό της Λίας Μακροστέργιου

MasterChef 5 spoiler: Αυτή είναι η δεκάδα του τελικού

Ένα απίστευτο spoiler για το MasterChef 5, μας έδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε. Το πρώτο είναι πως ο Ιωάννης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού θα πάρει την χειρότερη βαθμολογία από τους κριτές και το δεύτερο είναι η δεκάδα του τελικού.

Η Έλενα Πολυκάρπου ήταν έξω από το σπίτι του ριάλιτι και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη δύο μήνες μπροστά. Επιβεβαίωσε ότι ο Κωστής ξαναμπαίνει στο ριάλιτι αλλά θα αποχωρήσει ξανά μετά από δοκιμασία με τον Διονύση και τον Ιωάννη.

MasterChef 5 spoiler

Από την άλλη ο Ιωάννης φεύγει στο γύρισμα της Δευτέρας μετά από μια δοκιμασία στην οποία πήρε τους χειρότερους βαθμούς, μεταξύ αυτών τρία τεσσάρια και ένα τριάρι.

Ενώ, η δεκάδα του τελικού είναι: Διονύσης, Σκορδάκης Τζαμαλής, Παύλος, Χίλας Τζιοβάνι, Ανούς, Λία, Μαργαρίτα και Μαρία.

Τι θα δούμε απόψε στο MasterChef;