Φάρμα: Έξαλλος ο Στράτος Τζώρτζογλου

"Μην μου ξαναμιλήσει κανείς έτσι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα: Έξαλλος ο Στράτος Τζώρτζογλου

Εκτός εαυτού βγήκε στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμα ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Όλα ξεκίνησαν με ένα σχόλιο του Μιχάλη Ιατρόπουλου, ο οποίος ύψωσε τον τόνο της φωνής του, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να ξαναδείξει κάτι στον Στράτο Τζώρτζογλου, καθώς δεν ακολουθεί τις οδηγίες του και κάνει τα δικά του.

Τότε, ο Στράτος “εξερράγη”, αναφέροντας: “Έκανα λάθος τη γωνία, μην μου πάρεις το κεφάλι τώρα. Μην το κάνεις τόσο θέμα. Ερωτήσεις κάνω Μιχάλη μου, μη φωνάζεις σε παρακαλώ! Έλα, ένα όριο έχουν όλα. Προσπαθώ να βοηθήσω… Εντάξει το αφήνω. Δεν θέλω να μου μιλάτε έτσι, δεν θέλω να μου ξαναμιλήσει κανείς έτσι”.

Ο ηθοποιός άφησε στη μέση ό,τι έφτιαξε και έφυγε. Στη συνέχεια, όταν η ένταση πέρασε, οι δύο άνδρες κάθισαν στο τραπέζι και τα βρήκαν. Και λίγο αργότερα είχαμε και την είσοδο των νέων παικτών.

Η ένταση ανάμεσά τους

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ο πιο δημοφιλής παίκτης της εβδομάδας

Μια νέα αλλαγή στο παιχνίδι που πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, σύμφωνα με την οποία κάνει την εμφάνιση του ο πιο δημοφιλής παίκτης.

Στο επεισόδιο της Φάρμας, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία κάθε εβδομάδα να ψηφίζει και να ορίζει τον πιο αγαπημένο του παίκτη, που θα του δίνει και αυτόματα ασυλία.

Έτσι λοιπόν, για αυτήν την εβδομάδα ως πιο δημοφιλής παίκτης ορίστηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μόλις άκουσε το όνομα του ούρλιαζε από την χαρά του ενώ δεν δίστασε και να ξεσπάσει σε δάκρυα.