Ο ΣΚΑΙ αναβάλλει πρόγραμμα του για τρίτη φορά

Ποιός ο λόγος;

Ο ΣΚΑΙ αναβάλλει πρόγραμμα του για τρίτη φορά

Ο λόγος για το πρόγραμμα "Masked Singer" το οποίο φαίνεται να αναβάλλεται για τρίτη φορά μέσα στον τελευταίο χρόνο, με τους συντελεστές να μένουν μετέωροι. Ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς φαίνεται πως θα παρουσιάσει το σόου και όλα φαίνονταν να μπαίνουν σε τελική ευθεία.

Για τρίτη φορά παίρνει αναβολή το Masked Singer

Το "Masked Singer" ήταν αναμενόμενο να βγει στις οθόνες μας την περασμένη τηλεοπτική σεζόν αλλά λόγω της έξαρσης της πανδημίας αναβλήθηκαν τα σχέδια της παραγωγής. Επόμενη πιθανή σεζόν θα ήταν ο Δεκέμβριος του 2020 αλλά για μία ακόμη φορά τα σχέδια τους αναβλήθηκαν.

Αυτό που είχε ακουστεί είναι πως εν τέλη το πρόγραμμα θα ήταν έτοιμο να προβληθεί στα μέσα Μαίου του 2021 και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο φορές την εβδομάδα. Κάτι που όμως που όπως φαίνεται δεν θα γίνει για τρίτη φορά.

Το masked singer αναβλήθηκε για τρίτη φορά

Σύμφωνα με το protothema.gr και τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη το show του ΣΚΑΙ πήρε μία ακόμη αναβολή. Οι λόγοι αυτή τη φορά είναι το υψηλό κόστος αλλά και τα μέτρα κατά της πανδημίας, δύο γεγονότα που δεν καθιστούν εύκολη την προβολή του στην τηλεόραση.

Το κανάλι φαίνεται να έχει προβληματιστεί πολύ με το συγκεκριμένο πρότζεκτ, καθώς ήταν κάτι που αναμενόταν να βγει από τον προηγούμενο χρόνο αλλά ακόμα και τώρα, οι συνθήκες δεν είναι ευνοικές.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι μουσικό και θα είναι η συνέχεια του φετινού "House of Fame". Πρόσωπα γνωστά στη showbiz θα εμφανίζονται στη σκηνή, μεταμφιεσμένοι, χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητα τους. Παρ' όλα αυτά πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προιόν που αναμένουμε αν θα δούμε τελικά στις οθόνες μας.