Μόλις Χθες: Πολύ άσχημα νέα για τον Μιχάλη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (29/11) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Πολύ άσχημα νέα για τον Μιχάλη

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (29/11) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες, στην οποία σύντομα θα δούμε τον Νίκο Πολυδερόπουλο, μιας και ο Μιχάλης μετά τα εγκαίνια του resort, πρόκειται να έχει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά Μόλις Χθες

Μιχάλης, η Μαρία και η Έλενα είναι πολύ χαρούμενοι με τη γιορτή που ετοιμάζουν για την παρουσίαση του resort στους επενδυτές.

Η Νόρα δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την αποκάλυψη ότι ο Σπύρος είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του άνδρα της. Ο Χρήστος και η Κέλλυ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο Αντώνης πλησιάζει τη Μαρία αλλά εκείνη για άλλη μία φορά τον διώχνει και εκείνος προσπαθεί να πνίξει τις ενοχές του στο αλκοόλ.

Η Λουίζα δεν αφήνει την Κατερίνα να παραστεί στην εκδήλωση του resort γιατί δεν θέλει να δυναμιτίσει κι άλλο την ήδη εύθραυστη σχέση της με τον Σπύρο που έχει φύγει απ’ το σπίτι. Η εκδήλωση έχει μεγάλη επιτυχία, όμως η επόμενη ημέρα ξημερώνει με μία δυσάρεστη έκπληξη για τον Μιχάλη.

Τι θα δούμε αύριο στο Μόλις Χθες (30/11)

Επεισόδιο 47

Ο Μιχάλης, που για ακόμα μια φορά βλέπει τα σχέδιά του να καταρρέουν, προσπαθεί να βγάλει άκρη με την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Ο Αχιλλέας τον πείθει να δημοσιοποιήσει, με τη βοήθεια ενός δημοσιογράφου φίλου του, τη δική του εκδοχή της ιστορίας. Ο Ρένος βρίσκει τρόπο να εκδικηθεί ο Μιχάλης τον Σπύρο, ενώ ο τελευταίος τα ξαναβρίσκει με τη Λουίζα για χάρη της Κατερίνας, γεγονός που ξαφνιάζει τη Νόρα. Η Δάφνη νομίζει πως έχει βρει τη χαμένη της κόρη, αλλά πέφτει και πάλι θύμα απατεώνων.