Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης "τσακώνει" επιτέλους τον προδότη του τμήματος

Τον πήρε χαμπάρι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης

Χαλασμός προβλέπεται στην συνέχεια των επεισοδίων του Σασμού. Οι ήρωες αν θεωρούσαν πως τα έχουν δει όλα και δεν μένει κάτι άλλο να συμβεί, είναι γελασμένοι, καθώς οι εξελίξεις που έρχονται θα τους παρασύρουν όλους! Μία δυσάρεστη ανακάλυψη περιμένει τον αγαπητό αστυνόμο, και αφορά τον άνθρωπο που διέρρεε εμπιστευτικές πληροφορίες από το αστυνομικό τμήμα, με τον Αντώνη να πέφτει από τα σύννεφα!

Ο Φραγκιαδάκης μαθαίνει ποιος κάνει τη διαρροή πληροφοριών στο τμήμα

Μια σειρά από εκπλήξεις έρχεται να ανατρέψει τη ζωή όλων. Ο Αντώνης, στην Κρήτη, καλείται να διαχειριστεί μια οδυνηρή αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος, ο νέος αστυνομικός, καταφέρνει να ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχαν ανάμεσα τους στο αστυνομικό τμήμα και διέρρεε πληροφορίες. Ο Αντώνης είναι βαθιά προβληματισμένος με την προδοσία που υπέστη μέσα στην υπηρεσία του. Ταυτόχρονα, ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό και έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων.

Σασμός - οι νέες εξελίξεις

Ο Γεράσιμος συναντάει ξανά τον Καραπάνο και εκείνος χωρίς να το γνωρίζει πέφτει ολοένα και πιο βαθιά στην παγίδα που του στήνει ο νεαρός, χωρίς να ξέρουν ωστόσο τι τους επιφυλάσσει η μοίρα. Κι ενώ ο Μαθιός και Βασιλική περιμένουν με αγωνία το οριστικό τέλος της σχέσης τους, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρίζει στο χωριό για να δώσει την τελική ίου απάντηση. Στα Γιάννενα, μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει την Αργυρώ, τη Μαρίνα και την Άσπα.

Αντώνης και Μαρίνα ξανά μαζί

Σύμφωνα με το Tivi Σήριαλ...

Σασμός Αργυρώ Σταύρος γάμος

Κι ενώ η Αργυρώ (που είναι έγκυος) με τη Μαρίνα προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους στα Γιάννενα, στην Κρήτη συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα. Την ώρα που ο Μανόλης αποφασίζει να πάει να καταδώσει τον Μαθιό, στην αστυνομία εμφανίζεται ένας τύπος, γνωστός στα βρόμικα κυκλώματα ως Αμερικάνος, Λουκάς Κεραμιανός κατά κόσμον, που ήταν το δεξί χέρι του Καραπάνου, που όμως τα έχει σπάσει μαζί του και τώρα τον ψάχνουν και η αστυνομία και ο Καραπάνος… Ο Αμερικάνος λοιπόν εμφανίζεται στην αστυνομία και παραδίνεται για τον φόνο του Στεφανή.

Φυσικά το νέο φτάνει και στα Γιάννενα, όπου η Μαρίνα και η Αργυρώ βρίσκουν επιτέλους δικαίωση για τον αδικοχαμένο Πετρή. Παράλληλα, αυτό το γεγονός δίνει παρηγοριά και στον Αντώνη, που τ’ αφήνει όλα πίσω του για να πάει να βρει τη Μαρίνα και την Αργυρώ… Ο Αντώνης λοιπόν κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές.