Άπιστος: Η Ασιγιά είναι αποφασισμένη για όλα - Οι επόμενες "σκοτεινές" κινήσεις που ετοιμάζει

Μην το χάσετε σήμερα 18/7!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άπιστος: Η Ασιγιά είναι αποφασισμένη για όλα - Οι επόμενες

Φανερά ενθουσιασμένοι είναι οι τηλεθεατές με τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Άπιστος, την οποία όπως φαίνεται παρακολουθούν φανατικά από την πρώτη κιόλας μέρα. Την Δευτέρα 18/7 έρχεται η καταιγιστική συνέχεια της με διπλό επεισόδιο και αναμένονται πολλές και απίστευτες εξελίξεις...

Μην χάσετε σήμερα 18/7 τον Άπιστο

Δευτέρα 18/7 - Αποφασισμένη να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο με κάθε τρόπο, η Ασιγιά θυσιάζει ένα κομμάτι της αξιοπρέπειάς της προκειμένου να μαζέψει κι άλλα «εφόδια» για τη μάχη που έχει μπροστά της. Εν τω μεταξύ, ο Βολκάν αρχίζει για πρώτη φορά στη ζωή του να υποψιάζεται πως η γυναίκα του κάτι του κρύβει.

Σύντομα, οι εξελίξεις αρχίζουν να τρέχουν πιο γρήγορα από την Ασιγιά και τα προβλήματα την περικυκλώνουν από παντού. Ο Αλί επιδεικνύει ανησυχητική συμπεριφορά στο σχολείο, ο Μερτ την απειλεί ότι θα αποκαλύψει όσα έγιναν μεταξύ τους, ενώ η ερωμένη του Βολκάν τολμά ακόμα και να εμφανιστεί στο σπίτι της. Απελπισμένη η Ασιγιά θέλει να εγκαταλείψει τη μάχη, όμως την τελευταία στιγμή μένει και πάλι όρθια.

Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Μην χάσετε επίσης την συγκλονιστική συνέχεια την Τρίτη 19/7 στον ΣΚΑΙ....

Τρίτη 19/7 - Η ώρα των αποκαλύψεων έχει φτάσει και η Ασιγιά έχει αποφασίσει πως η τελική μάχη θα πρέπει να έχει μεγάλο ακροατήριο. Μπροστά στους γονείς της Ντερίν, αποκαλύπτει πως ο άντρας της έχει σχέση με την κόρη τους εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα περιμένουν και παιδί!

Ο Βολκάν δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ασιγιά ήξερε τα πάντα και πως επέλεξε να τον εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο. Η Ντερίν προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αφού οι γονείς της έμαθαν έστω κι έτσι την αλήθεια. Η Ασιγιά νιώθει ότι κρατά και πάλι τη ζωή της στα χέρια της: ζητά διαζύγιο και το μόνο που θέλει είναι ο γιος της και το σπίτι τους.