Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: «Θα είναι πολύ πιο πιπεράτα...» - Η Άννα Κουτσαφτίκη αποκαλύπτει για το μέλλον της στη σειρά

Τι θα συμβεί με την τηλεοπτική της κόρη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: «Θα είναι πολύ πιο πιπεράτα...» - Η Άννα Κουτσαφτίκη αποκαλύπτει για το μέλλον της στη σειρά

Μιας που το πρώτο τρέιλερ της σειράς "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" βγήκε στον αέρα, η Άννα Κουτσαφτίκη, πρωταγωνίστρια της σειράς, παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και μίλησε για όσα θα ακολουθήσουν αυτή τη σεζόν στο σίριαλ σε σχέση με τη δική της οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της κόρη, Σοφία, που πλέον ενηλικιώθηκε και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις στους γονείς της. Δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά, ούτε σχετικά με το ενδεχόμενο μίας εγκυμοσύνης, με αποτέλεσμα να αφήνει πολλά στην φαντασία όλων.

Οι δηλώσεις της Άννας Κουτσαφτίκη για τον ρόλο της στο "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Η τηλεοπτική σας κόρη ενηλικιώθηκε και περάσατε φουρτούνες;

Τι να κάνω που ενηλικιώθηκε το παιδί μου! Κάνω και μια προβολή για να δω τι θα κάνω στο μέλλον με την κόρη μου, που τώρα είμαστε στην εφηβεία. Η Σοφούλα μου, λοιπόν, ενηλικιώθηκε και ξεκίνησε να διαβαίνει το μονοπάτι της ζωής!

Άννα Κουτσαφτίκη

Συνεπώς, αναμένουμε ραγδαίες εξελίξεις στην τηλεοπτική οικογένειά σας;

Δεν μπορώ να αποκαλύψω! Ωστόσο, θα είναι πολύ πιο πιπεράτα γεγονότα και πιο ενδιαφέροντα.

Απρόσμενη εγκυμοσύνη;

Αχ δεν ξέρω… Δεν λέω τίποτα.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ''έριξε'' δυνατό spoiler για τον 10ο κύκλο της σειράς

Τον αγαπημένο ηθοποιό Βλαδίμηρο Κυριακίδη είχε ως καλεσμένο η εκπομπή «Alpha Τώρα» και μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να μας κάνει και μερικές αποκαλύψεις για τον 10ο κύκλο της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στην οποία και πρωταγωνιστεί. Παρά το ότι μπορεί να πίστευαν οι τηλεθεατές, το κανάλι έδωσε το πράσινο φως στη σειρά, η οποία συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Άλλωστε μετά το φινάλε που ήταν γεμάτο εκπλήξεις, οι fans της σειράς ανυπομονούν να μάθουν τι θα δουν από τη νέα σεζόν. Είδαμε τη Βέλη να ετοιμάζεται να γεννήσει, ετοιμασίες για διακοπές που ναυάγησαν, αλλά και περισσότερα ανακατώματα μεταξύ των οικογενειών. Μένει να δούμε πως θα συνεχιστεί από Σεπτέμβριο προκειμένου να δοθεί μια ωραία ροή.

Είπε λοιπόν ο αγαπημένος ηθοποιός στην εκπομπή του Alpha:

«Η σεναριακή πρόταση είναι ότι θα έρθει πέτρα σκανδάλου. Και τα πράγματα θα πάρουν δύσκολη τροπή. Θα υπάρξει άλλος άνδρας και εγώ δεν θα είμαι καθόλου ήρεμος γιατί θα πέσω στα κόκκινα. Δεν ξέρω πού θα φτάσει η ιστορία γιατί η ρήξη θα πάει για 15 επεισόδια και δεν ξέρω πώς θα ολοκληρωθεί», είπε ο Κυριακίδης

Ενώ στη συνέχεια όταν ερωτήθηκε για την ποιότητα ζωής στη χώρα μας ανέφερε:

«Ως πολίτης δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν περνάω καθόλου καλά. Πιστεύω ότι οι πολιτικές δεν έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, συμβαίνουν απίστευτα πράγματα πίσω από όσα βλέπουμε εμείς».