T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Η Τατιάνα Στεφανίδου ετοιμάζεται και αυτή με τη σειρά της να κάνει πρεμιέρα στον Alpha με την εκπομπή της T-Live και το κανάλι μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ αλλά και την ημερομηνία για τη νέα σεζόν. Λίγες μέρες μόνο έμεναν μέχρι να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η αγαπημένη παρουσιάστρια που μέσα από την πολυετή της παρουσία στην τηλεόραση έχει κατακτήσει την προτίμηση του κοινού.

Μόλις σήμερα και ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή του Live News στο Mega και προετοίμασε τους τηλεθεατές για ένα δύσκολο χειμώνα. Ωστόσο θα είναι εκεί για να μεταφέρει πρώτος τα νέα της Ελλάδας και του εξωτερικού σε κάθε σπίτι.

Το τρέιλερ για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Η εκπομπή επιστρέφει στον Alpha για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι υποθέσεις που συγκλονίζουν, οι δράσεις που συγκινούν, οι άνθρωποι πίσω από τα γεγονότα, παρουσιάζονται και αναλύονται, με ντοκουμέντα και αποδείξεις, από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της, με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Μέσα από μία κοινωνική προσέγγιση, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα, η Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live προσφέρουν διαδραστικές ειδήσεις, ζωντανές συνδέσεις, έρευνα και αποκλειστικά ρεπορτάζ, προσωπικές συνεντεύξεις και τετ-α–τετ εξομολογήσεις από πρόσωπα της επικαιρότητας, για όλα όσα μας απασχολούν.

Σε αυτόν τον προορισμό γέμισε μπαταρίες για τη νέα σεζόν

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος προτού επιστρέψουν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν απόλαυσαν τις διακοπές τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με ή χωρίς το σκάφος τους.

Μετά το ταξίδι τους σε κρυφή παραλία της Λευκάδας, συνέχισαν τις εξορμήσεις και σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύσει η ίδια η παρουσιάστρια στο instagram, βρέθηκαν στον Κάλαμο. Μάλιστα η Τατιάνα φαίνεται φανερά ανανεωμένη με ένα ελαφρύ μαύρισμα, μιας και η επιδερμίδα της είναι γενικά πολύ λευκή.

Οι διακοπές της φαίνεται να την ξεκούρασαν προκειμένου να επιστρέψει με ακμαίο ηθικό για τη νέα χρονιά.

Τατιάνα - Διακοπές