Ημιμόνιμο tattoo φρυδιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ημιμόνιμο tattoo φρυδιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το ημιμόνιμο τατουάζ είναι η μικρή επέμβαση που φέρνει τη μεγάλη αλλαγή. Το youweekly.gr σας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να ξέρετε σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε στην εφαρμογή.


Από την Έλενα Φάκου

 

Aς πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή...Άν το πρόσωπο είναι το έργο, τα φρύδια είναι η κορνίζα. Κι αν η κορνίζα δεν είναι σωστή, το έργο χαντακώνεται.Αυτή είναι μια βασική αρχή της τέχνης, η οποία εφαρμόζεται άψογα και στην τέχνη της ομορφιάς.

Με λίγα λόγια, τα όμορφα, καλοσχηματισμένα φρύδια, δίνουν μια ολοκληρωμένη αισθητική εικόνα στο πρόσωπο, κολακεύουν και αναδυκνείουν τη φυσική ομορφιά. Είναι προτιμότερο αν μια γυναίκα θέλει να "επενδύσει" στην εικόνα της, να βελτιώσει το σχήμα των φρυδιών της παρά να αγοράζει ενα ακριβό φόρεμα. Τα φρύδια τονίζουν το βλέμμα και δίνουν ένταση στις γραμμές του προσώπου .

Ποιά απο εμάς δεν θα ήθελε να έχει την άψογη γραμμή της επιτυχίας πάνω απο το μάτι της, ακόμη και το πρωί μόλις ξυπνάει ή αμέσως μετά τις βουτιές της στη θάλασσα;

To μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι η βάση για να είστε πάντα περιποιημένες, προσεγμένες και να δίνετε την εντύπωση ότι είστε ελαφρώς βαμμένες ενώ εσείς δεν θα έχετε χρησιμοποιήσει ούτε μολύβι !



5 Συμβουλές για την σωστή επιλογή ενός τεχνικού, να θυμάστε ότι πρόκειται για το πρόσωπό σας

• Κατά την επιλογή ενός τεχνικού για Μόνιμο Μακιγιάζ, είναι σημαντικό ο τεχνικός σας να γνωρίζει πλήρως όλες τις επιπτώσεις της διαδικασίας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής σας.

• Βεβαιωθείτε ότι είστε πολύ ικανοποιημένοι με ότι μπορείτε να περιμένετε από το Μόνιμο Μακιγιάζ, τόσο από την ίδια της διαδικασία όσο και το τελικό αποτέλεσμα.

• Είναι σημαντικό να μην δίνονται παραπλανητικές πληροφορίες ως προς τη διάρκεια του χρόνου ότι η χρωστική ουσία θα παραμείνει στο δέρμα.

• Ζητήστε να δείτε πριν και μετά από τις εικόνες από τους πελάτες που έχουν ήδη κάνει Μόνιμο μακιγιάζ.

• Ρίξτε μια ματιά σε οποιαδήποτε μαρτυρία πελατών


Επίσης ! Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε στο σχέδιο που σας έχει προταθεί.

Είναι πολύ σημαντικό, να κάνετε τη σωστή επιλογή εξ αρχής, διότι ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα το οποίο δε θα σας ικανοποιήσει θα είναι πολύ δύσκολο να διορθωθεί στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr

Είσαι καστανομάλλα; Απλά κόλπα για να «ανοίξεις» το χρώμα των μαλλιών σου με φυσικό τρόπο

Tips: Φτιάξε βήμα-βήμα τις τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα

Οι 5 βασικότεροι κανόνες ομορφιάς: Το youweekly.gr σας δίνει τις 5 εντολές