Αν έχεις μικρά μάτια τότε σίγουρα ψάχνεις τρόπους να τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα. Είναι λογικό. Ποια δεν θέλει μεγάλα εκφραστικά μάτια; Αν μας ρωτάς, τα μικρά μάτια είναι εξίσου γοητευτικά αλλά επειδή ξέρουμε πως το θέλεις, μάθε παρακάτω πως θα κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα με μερικά τρικ του μακιγιάζ…

Ξεκίνα από τη μέση
Ξεκινώντας την γραμμή σου είτε στο πάνω είτε στο κάτω βλέφαρο από τη μέση τότε δίνεις την αίσθηση ότι τα μάτια σου έχουν περισσότερο όγκο από ότι στην πραγματικότητα. Φρόντισε μόνο να κάνεις σωστά σβησίματα για να μην μοιάζει η γραμμή σου μισή.

LEFKO MOLIVI

Βάλε λευκό μολύβι
Το λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου αυτόματα ανοίγει το βλέμμα και κάνει τα μάτια σου να μοιάζουν διπλάσια. Αν το λευκό ωστόσο σου φαίνεται πολύ έντονο, μπορείς να κάνεις το ίδιο και με ένα nude μολύβι ματιών.

MASKARA KATV

Βάλε μάσκαρα και κάτω
Ναι, η μάσκαρα κάνει αυτόματα τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα αλλά βάζοντάς την και στις κάτω βλεφαρίδες διπλασιάζεις το αποτέλεσμα. Μην παραμελείς λοιπόν τις κάτω βλεφαρίδες σου, θα κάνουν όλη την διαφορά.

LEFKI SKIA

Λευκή σκιά
Με μόλις ελάχιστη λευκή ή ιριδίζουσα σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού σου, το βλέμμα σου γίνεται πιο φωτεινό και ξεκούραστο και τα μάτια σου μοιάζουν μεγαλύτερα από ότι είναι. Δεν είναι τυχαία το αγαπημένο τρικ των Makeup artist του Hollywood!

faysbook

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελαιόλαδο: Θεραπεύει τα μαλλιά και σου χαρίζει την απαλή αίσθηση που ονειρεύεσαι! Μάθε τώρα με ποιον τρόπο

Τα top κουρέματα για τον φετινό χειμώνα! Τολμάς;

5 tips που δεν ήξερες για τέλειο μακιγιάζ ματιών

loading...