«Δεν θέλω να γράψεις τίποτα, παιδί μου. Ομως θα φύγω. Το νιώθω. Πάω να βρω τον Σπύρο μου. Δεν μου έχει μείνει τίποτα άλλο στη ζωή ετούτη».

Ηταν παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν το τηλέφωνο το σήκωσε η ίδια. Οπως είχε κάνει και τις άλλες φορές, όταν μίλησε αποκλειστικά στη «Freddo» τόσο για τον χαμό του συζύγου της όσο και για την επιδείνωση της υγείας της. Εκείνο το περασμένο πρωτοχρονιάτικο πρωινό που μιλήσαμε, ήταν ήδη σαν να είχε φύγει. Τα λόγια της ακούγονταν βαριά, γεμάτα πόνο, γεμάτα θλίψη, γεμάτα απογοήτευση. Κάθε της λέξη και ένας σπαραγμός. Μαζί αναπτύξαμε στενές σχέσεις λόγω του θανάτου του συζύγου της. Και συζητούσαμε. Ποτέ σε επαγγελματικό επίπεδο. Αλλοτε με έπαιρνε τηλέφωνο, άλλοτε εγώ. Είχε δώσει εντολή στη γυναίκα που την πρόσεχε να μιλάει σε μένα. Δεν ξέρω γιατί, ίσως γιατί τη σεβάστηκα στον πόνο με τον χαμό του συζύγου της και έγραψα όσα ακριβώς μου είχε πει εκείνη, παρόλο που μου είχε μιλήσει και για πολλά άλλα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού την καλημέρισα και της ευχήθηκα για τον ερχομό του νέου έτους, αρχίσαμε να μιλάμε για την ανάκαμψή της.

«Δεν θα ανακάμψω παιδί μου. Ξέρω καλά την Κέλλυ», είπε για τον εαυτό της αρχίζοντας τη συζήτηση. «Ο νους μου είναι στον Σπύρο μου. Τι να κάνει άραγε το πουλάκι μου; Εγώ έχω ήδη φύγει. Δεν με κρατάει τίποτα συνεχίζει». Η παρουσιάστρια δεν ήθελε να δει κανέναν και ακόμα και όταν ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Νίκος Νικόλιζας της πρότεινε να την επισκεφθεί του είπεμ  «όχι παιδί μου στην κατάσταση που είμαι όχι». Όταν μάλιστα τη ρώτησε αν θα βρεθεί σε κάποιο σπίτι συγγενών αυτές τις μέρες του απάντησε «όχι αγόρι μου δεν μπορώ ακόμη να συνέλθω από το πέσιμο»

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές τις Κέλλυς Σακάκου!

Κατερίνα Καινούργιου: Τα τρυφερά λόγια που της είπε η Κέλλυ Σακάκου και την συγκίνησε!

Rising Star: Ο παίκτης με την συγκλονιστική φωνή που «ταξίδεψε» κοινό και κριτές!

loading...