20 διάσημες κυρίες με αδυναμία στους... ποδοσφαιριστές! [photos]

20 διάσημες κυρίες με αδυναμία στους... ποδοσφαιριστές! [photos]
Το να είναι κάποια γυναίκα ενός αθλητή και δη ποδοσφαιριστή, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο όταν αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι και… αστέρι! Απειρες ώρες προπόνησης, άκρως υγιεινή ζωή, μηδέν καταχρήσεις, πολλά ταξίδια και το κυριότερο; Οι μεττεγραφές, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν και την αφορμή ακόμη και για ξενιτεμό ολόκληρης της οικογένειας!

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι διάσημες και έξτρα όμορφες γυναίκες που έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στους ποδοσφαιριστές και δε διστάζουν ακόμη και να δημιουργήσουν μαζί τους οικογένεια!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης που έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια. Μάλιστα η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν είχε διστάσει να τον ακολουθήσει για κάποιο καιρό και στην Ισπανία στο παρελθόν!

Ελένη Φουρέιρα-Μποτία

Μετά τον Γιώργο Σαμαρά, τους τελευταίους δύο μήνες βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Μποτία, ο οποίος είναι παίκτης του Ολυμπιακού.Η Αγγελική Ηλιάδη είναι παντρεμένη με τον διεθνή ποδοασφαιριστή Σάββα ΓκέντσογλουΤάσος Μητρόπουλος- Νενα Χρονοπούλου: Παρά τις δυσκολίες είναι αχώριστοι σύντροφοι εδώ και πολλά χρόνια!
Ντέμης ΝΙκολαϊδης- Δέσποινα Βανδή: Παντρεμένοι και ευτυχισμένοι!
Αλέξανδρος Τζόρβας - Χρυσαυγή Ατσιδάκου: Μαζί και ευτυχισμένοι!Παναγιώτης Κονέ και Χριστίνα Στεφανίδη : Κάνουν σχέδια ακόμη και για γάμο!Παναγιώτης Κονέ και Χριστίνα Στεφανίδη : Κάνουν σχέδια ακόμη και για γάμο!Ιλία Ιβιτς- Ελένη Πετρουλάκη: 16 χρόνια γάμου και μια ευτυχισμένη οικογένεια!
Γωγώ Μαστροκώστα- Τραϊανός Δέλλας: Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ



Αχώριστοι σαν ζευγάρι η Βικτώρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Σάσα Καρμπονέρο- Ικερ Κασίγιας: Η πανέμορφη αθλητικογράφος έβαλε γκολ στα δίχτυα του διάσημου ποδοσφαιριστή!

Σακίρα - Πικέ: Ζουν την απόλυτη ευτυχία!
Η Ιρίνα Σάικ μπορεί να μην είναι πια μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει όμως αδυναμία στους ποδοσφαιριστές!

Η πανέμορφη ηθοποιός Michela Quattrociocche «έπεσε» στα δίχτυα του Ιταλού μέσου Alberto Aquilani Μπορεί σήμερα Σκλεναρίκοβα και Καρεμπέ να έχουν χωρίσει, κανείς όμως δεν ξεχνά αυτό το γάμο!

Το μοντέλο και γνωστή τηλεπερσόνα της Ισπανίας Eλίζαμπεθ Pέγες από την αγκαλιά του Σέρχιο Pάμος της Aτλέτικο Mαδρίτης, βρέθηκε σε αυτήν του λιγότερο αναγνωρίσιμου Aλέξις Pουάνο της Xετάφε!Το μοντέλο και γνωστή τηλεπερσόνα της Ισπανίας Eλίζαμπεθ Pέγες από την αγκαλιά του Σέρχιο Pάμος της Aτλέτικο Mαδρίτης, βρέθηκε σε αυτήν του λιγότερο αναγνωρίσιμου Aλέξις Pουάνο της Xετάφε!

Κατερίνα Καινούργιου-Γιώργος Σαμαράς

Έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα με τις κάμερες να τους ακολουθούν παντού!

Κατερίνα Καινούργιου-Γιώργος Σαμαράς

Έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα με τις κάμερες να τους ακολουθούν παντού!Η Σάσα Μπάστα δεν έχει κρύψει την προτίμησή της στην ευγενή κάστα των ποδοσφαιριστών. Για ένα διάστημα έβγαινε με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Ταχτσίδη!

tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μεγάλες σταρ που «τα είχαν» με γυναίκες, αλλά δηλώνουν straight [photos]

Έχουν σπάσει ταμεία: Αυτά είναι τα εσώρουχα που θέλουν οι άντρες να φορέσουμε το βράδυ του ρεβεγιόν!

Θες ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ για το ρεβεγιόν; Αυτό είναι το κραγιόν που πρέπει να αποκτήσεις!