Ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι έτοιμος για το νέο του τηλεοπτικό βήμα. Πρόκειται να παρουσιάσει μια εκπομπή στον Alpha, με όνομα «The Music Project by Jumping Fish» που θα προβληθεί τον Απρίλιο. Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού κυκλοφόρησε σήμερα και γράφει:

«Είναι η εποχή του mix & match. Η εποχή, που το παλιό και το νέο συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το αύριο.
Οι καλλιτέχνες που αγαπάμε… αλλάζουν! Οι μελωδίες που μας ακολουθούν χρόνια αναμειγνύονται με τα μοντέρνα beats.

Έρχεται ο νέος ήχος!
Ανακαλύψτε τον μέσα από τη νέα μουσική εκπομπή τού Alpha.

Η εκπομπή «The Music Project by Jumping Fish» έρχεται τον Απρίλιο για να συστήσει στο τηλεοπτικό κοινό τούς μουσικούς που κυνηγούν το όνειρό τους, κοντά σε εκείνους που αποτελούν εδώ και χρόνια κομμάτι τού καθημερινού soundtrack της ζωής μας. Ανερχόμενα ταλέντα, που αναδείχτηκαν από το «Jumping Fish της Cosmote», τη μουσική πλατφόρμα ανάδειξης νέων Ελλήνων καλλιτεχνών, κουρδίζουν τα όργανά τους και «πειράζουν» όσα αγαπάμε από την ελληνική μουσική. Οι μουσικές τού χθες γίνονται τα hits του αύριο.

Μία μελωδική συνάντηση του χθες με το σήμερα, με συντονιστή τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento. Ο δυναμικός ράπερ της σύγχρονης μουσικής σκηνής δίνει το σύνθημα και
η μπάντα ξεκινά…»

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Το μεγάλο φινάλε της Μελίνας! Αφήνει μια για πάντα Σήφη & Αχιλλέα!

Δείτε ακόμη: Δείτε το νέο ηθοποιό που θα υποδυθεί τον ΜακΓκάιβερ στο reboot της σειράς των ‘80s

Δείτε ακόμη: «Είχα Άγιο!»: O Πάτρικ από το X-Factor περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε στην έκρηξη των Βρυξελλών!

loading...