Η Στέλλα και ο Νικήτας δίνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να τις τηρήσουν, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός όταν αποκαλυφθεί. Ο Ηλίας υποψιάζεται ότι η Μαρίνα με τον Πέρη ήρθαν πολύ πιο κοντά, ενώ η Βούλα και ο Μηνάς δεν ξέρουν πώς να χειριστούν τα… απωθημένα που βγαίνουν στο προσκήνιο.

Η Στέλλα και ο Νικήτας έχουν πάρει μια κοινή απόφαση: Να μην πουν ακόμα στους δικούς τους για το μωρό. Κάτι που δεν φαίνεται να το τηρούν αφού, κρυφά ο ένας από τον άλλον, το λένε. Και μπορεί η μαμά της Στέλλας να είναι στη Λάρισα και να μην μπορεί να έρθει, αλλά η μαμά του Νικήτα, η Ντόρις (Αννα Κουρή), καταφτάνει ενθουσιασμένη! Μόλις φύγει, όμως, δεν θα αργήσει να αρχίσει και η… μουρμούρα.

Μπρούσκο: Ο Σήφης σώζει την Μελίνα από βέβαιο θάνατο! Τι θα συμβεί;
Η Μαρίνα επιστρέφει από το Ντουμπάι, όπου πήγε για ένα επαγγελματικό ταξίδι λίγων ημερών μαζί με το αφεντικό της, τον Πέρη. Ο Ηλίας αρχίζει να υποψιάζεται πως ίσως η Μαρίνα και ο Πέρης τα πέρασαν λιγάκι πιο καλά απ’ όσο θα έπρεπε.
Από την άλλη, μια απρόσμενη γνωριμία με μια φίλη της Μαίρης ενθουσιάζει τη Βούλα και πυροδοτεί ακόμα ένα παλιό της απωθημένο: Να αλλάξει το όνομά της. Μάλιστα είναι τόσο κάθετη στην απόφασή της που δεν σηκώνει κουβέντα. Αυτό που δεν γνωρίζει, όμως, είναι ότι ο Μηνάς δεν έχει πει ακόμα τον τελευταίο λόγο.

Χειμερινή κολυμβήτρια η Μαρίνα!
Η Στέλλα προτείνει στον Νικήτα να πουλήσει τη μηχανή του. Τώρα που θα γίνει πατέρας πρέπει να είναι προσεκτικός και οι μηχανές είναι επικίνδυνες. Ο Νικήτας, όμως, δεν σηκώνει κουβέντα για την μηχανή του.
Στο μεταξύ, ένας απρόσκλητος καβγατζής που ζητάει φασαρίες, εισβάλλει στην ήρεμη γειτονιά του Μηνά και της Βούλας και αναστατώνει την καθημερινότητά τους…
Τέλος, η Μαρίνα με πρόφαση την κοπή της πίτας ενός συλλόγου χειμερινών κολυμβητών, προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να γίνουν χειμερινοί κολυμβητές, αναλύοντας τα θετικά αυτής της δραστηριότητας. Θα έχει την ίδια άποψη κι όταν κάνει την πρώτη της χειμωνιάτικη βουτιά;

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδω.

Δείτε ακόμη: Τι τρέχει στην Μουρμούρα; Επιστρατεύεται Ελληνίδα πρωταγωνίστρια για να τονώσει τον Νικήτα και την Στέλλα!

loading...