Η παρατεταμένη κρίση στο MEGA, έχει φτάσει τους εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού σε οριακό σημείο. Με τις ζωντανές εκπομπές του καναλιού να κάνουν αλλεπάλληλες εκκλήσεις να δοθεί ένα τέλος στα προβλήματα καθώς οι αντοχές τους εξαντλούνται.

 

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο κανάλι, ο μηχανισμός του MEGA λειτουργεί ακόμα και οι εργαζόμενοι του δεν κάνουν εκπτώσεις στην δουλειά τους. Φωτεινό παράδειγμα, τα αντανακλαστικά του σταθμού το βράδυ της Παρασκευής που λειτούργησαν πολύ καλά, έτσι ώστε ώστε να ενημερώσουν εγκαίρως τους τηλεθεατές για το πραξικόπημα στην Τουρκία.

Το MEGA βγήκε στον αέρα με ενημερωτικό πρόγραμμα περίπου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα και, όπως αναφέρει το zappit,  στην κοινή ώρα μετάδοσης με τους υπόλοιπους σταθμούς κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές συγκεντρώνοντας στο δυναμικό κοινό ποσοστό 19,5% , ενώ στο γενικό σύνολο με 16,2% βρέθηκε στη δεύτερη θέση αμέσως μετά την ΕΡΤ (18% στο γενικό σύνολο – 13% στο δυναμικό κοινό) η οποία βρισκόταν στον αέρα με ενημερωτική εκπομπή από νωρίς.

Στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς, ο ΣΚΑΪ βγήκε στον αέρα περίπου 25 λεπτά μετά τις έντεκα και ο ΑΝΤ1 μία ώρα αργότερα, ο Alpha λίγο μετά τις δώδεκα, ενώ στο STAR δεν διέκοψαν το πρόγραμμα για την μετάδοση των εξελίξεων. Στην κοινή ώρα μετάδοσης 12-2 στο γενικό σύνολο στα υπόλοιπα κανάλια τα ποσοστά κινήθηκαν ως εξής: ΣΚΑΙ: 16,1%, ΑΝΤ1: 9,5%, ALPHA : 10%.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα ποσοστά αυτά σημειώθηκαν, ενώ οι κυλιόμενες στάσεις εργασίας στο MEGA, στερούν μοιραία μέρος των τηλεθεατών από το κανάλι, αφού οι τελευταίοι ανατρέχουν σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς για την ενημέρωση της. Αυτό, δεν συνέβη όμως το βράδυ της Παρασκευής.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Είναι οριστικό! Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz παίρνει διαζύγιο μετά από 4 χρόνια γάμου

Αντώνης Νικοπολίδης: Αγκαλιά με την κούκλα σύζυγο του στην παραλία -Δείτε τους με μαγιό

Το μήνυμα του Λιάγκα μετά τις φήμες χωρισμού με τη Σκορδά: «Κάποιοι λένε πως οι μεγάλοι έρωτες της ζωής επιστρέφουν…»

Τα καλύτερα μας σήμερα

Η πιο νόστιμη μακαρονάδα χωρίς μακαρόνια! Και όμως, γίνεται!

Τα 3 πιο αποτελεσματικά προγράμματα γυμναστικής στο σπίτι

Οι καλοκαιρινοί προορισμοί της εγχώριας showbiz! Δείτε πού κάνουν διακοπές οι επώνυμοι!

loading...