Τα Ζώδια σήμερα 23/07/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 23/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αυτές τις ημέρες έχω ένα μωρό μέσα στο γραφείο, αρσενικό, που βρίσκεται στην έναρξη της εφηβείας του και τα μυαλά στα κάγκελα! Ο σκοπός είναι
όχι να εργαστεί φυσικά, αλλά να απασχοληθεί, κάποιες ώρες τις ημέρας, να μάθει νέα πράγματα και να καταλάβει, ότι τα λεφτά δεν έρχονται κατευθείαν από τη τσέπη του μπαμπά, αλλά μέσα από μια μάχη που δίνεται σε καθημερινή βάση!


Από ενέργεια φουλ, τι να πω έχω συγκλονιστεί! Από την ώρα που έρχεται σέρνεται σα το φίδι και υπνωτίζει τους πάντες! Του έχω γίνει στενός κορσές, συνέχεια του δίνω διάφορες γραφειοκρατικές σαχλαμάρες, που είναι απαραίτητες και αυτές, αφού αποτελούν ένα μέρος της αλυσίδας! Ακόμα και αυτές, έχουν πολύ μεγάλη σημασία! Συνέχεια τσινάει, αγκομαχάει, λες και του έδωσα να καθαρίσει κανένα χωράφι, ας πούμε..!!


Του βάζω στόχους! Αν μου πληκτρολογήσει 200 γραμμές στο excel, έχει παγωτό με τρεις μπάλες! Το πέτυχε μέσα σε τρεις ημέρες!! Χα χα .. Καλά μη σχολιάσω πόσες πραγματικά θα έπρεπε να είχε κάνει… αλλά χαλάλι.. το περάσαμε το αρχικό το στάδιο, με επιτυχία!
Τώρα βρισκόμαστε στο δεύτερο στόχο, να μου φτιάξει πεντακόσιους φακέλους! Χειρονακτική εργασία εντελώς! Ο στόχος κρύβει και μια βάφλα, μαζί με τρεις μπάλες παγωτό!! Χα χα .. βρήκα το αδύναμο σημείο του..!! Ταυράκι εγώ, ταυράκι και το μικρό.. Οι λιχουδιές είναι λατρεία αξεπέραστη..!!


Διαπίστωση μεγάλη, αν ήμουν μάνα, θα ήμουν πολύ αυστηρή! Νομίζω θα είχα μια βέργα διαρκώς στο χέρι και θα φώναζα! Όχι γιατί όταν ήμουν νέα δεν έκανα τις ζαβολιές μου, ακόμα τις κάνω, αλλά προτιμώ τη τσίτα παρά τη ρούχλα.. Δε μπορώ, παθαίνω κάτι..!!!


Μήπως ήμουν άλογο στη προηγούμενη ζωή..??


Κριός


Από σήμερα θα είστε περισσότερο δημιουργικοί από κάθε άλλη φορά! Ξαφνικά ξεχνάτε τη κούραση που έχετε, βάζετε νέους στόχους και ξεκινάτε! Μπορεί να κάνετε μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας όλο! Μπορεί να του αλλάξετε διακόσμηση! Ακόμα και στη δουλειά, θα κάνετε τέτοιους συνδυασμούς, που θα κερδίσετε και χρόνο αλλά και δε θα ταλαιπωρηθείτε και τόσο όσο τις άλλες φορές! Οποιαδήποτε μανία και ας σας πιάσει, ακολουθήστε το ένστικτό σας και δε θα χάσετε!


Ταύρος
Υπαρξιακά, προσωπικά, όλα παίζουν και είστε και μέσα στο ίδιο το χάος, αλλά ευτυχώς η διάθεσή σας είναι καλή και θα προσπεράσετε διάφορα κουλά, πιο χαλαρά και χαρωπά! Μέρα καλή για να κάνετε εκείνη τη φοβερή τη συζήτηση με τον εαυτό σας, να πείτε την αλήθεια και να τα δώσετε και τα χέρια αυτή τη φορά! Πρέπει να επανέλθει η ισορροπία στο ψυχικό σας κόσμο, άμεσα, αλλιώς σας βλέπω να παραμιλάτε και να σας δένουν σε ένα κρεβάτι..


Δίδυμος
Από σήμερα θα νιώσετε λίγο Indiana jones, θα πιάσετε το σάκο και δρόμο! Και αυτό να μη μπορεί να συμβεί, σίγουρα θα αποζητήσετε τη περιπέτεια, ακόμα και στις σχέσεις σας τις καθημερινές! Βασικά ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε μια παράξενη διέγερση και θα κάνετε ζαβολιές όλων των ειδών, αλλά πάνω από όλα πράγματα που αρέσουν μόνο σε εσάς! Φευγάτοι από όλες τις απόψεις, ακόμα και τη λαμαρίνα να έχετε δαγκώσει, θα το παίξετε πολύ σωστά το παιχνίδι της αδιαφορίας, αφού το σύμπαν θα βάλει αρκετά το χεράκι του...


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ!!