Τα Ζώδια των ημερών 12/04 – 18/04/2017, by MagicF’Ariel!

Τα Ζώδια των ημερών 12/04 – 18/04/2017, by MagicF’Ariel!
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βελτιώνονται οι μέρες του Απρίλη, αφού η Αφροδίτη παύει να είναι ανάδρομη από τις 15/04 και μετά, βρίσκεται και στους Ιχθύες, να προσμένετε να ζήσουμε ρομαντικές στιγμές, αγαπησιάρικες, ονειρικές, φανταστικές και αλλοπαρμένες!

Ξαφνικά κάποιοι θα αγαπήσετε το σύντροφό σας περισσότερο, θα παραβλέψετε τις κακές τις στιγμές και θα δώσετε μια ευκαιρία στον έρωτα, έτσι επειδή! Βέβαια οι ελεύθερες ψυχές, ναι μεν να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά μη περιμένετε πως θα υπάρξει διάρκεια, γιατί το ροζ αυτό το συννεφάκι είναι προσωρινό.. Θα κάνει ένα πουφ.. και θα εξαφανιστεί.. Διαβάστε παρακάτω...

Και τα ευχάριστα τα νέα συνεχίζονται αφού η Θεά, ερωτοτροπεί με τον Άρη, την αδυναμία της τη μεγάλη και δημιουργούν παθιάρικες στιγμές, μοναδικές και αξεπέραστες στους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους! Από τις 17/04 και μετά, όποιος νιώσει κάπως περίεργα, μια φλόγα ας πούμε μέσα στη καρδιά, να γνωρίζει, πως το σύμπαν πάλι κάνει μαγικά!

Ζυγοί και Υδροχόοι, η προσοχή σας στρέφεται σε επαγγελματικά ζητήματα, αφού ο Κρόνος, έχει κέφια, νιώθει μια αισιοδοξία, υπάρχει ακόμα ελπίδα! Για αυτό θα αισθανθείτε δυνατοί, θαρραλέοι, τολμηροί και αποφασισμένοι και έτοιμοι για το επόμενο το βήμα!

Κριός
Όσο να είναι το φεγγάρι που πέρασε, σου έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή. Θες για τις μέρες του Πάσχα να κάνεις κάτι το διαφορετικό. Προσπαθείς να κάνεις καλό κουμάντο στις 12. Σίγουρα θα περάσεις όμορφα στις 16 και 17. Στις 18 μετανιώνεις για κάτι που έκανες. Ξεπέρασε το παρελθόν! Επαγγελματικά: Τακτοποίησε οικονομικά ζητήματα στις 12. Να μπορέσεις να ξενοιάσεις αργότερα. Πάρε μια άδεια για μερικές ημέρες. Αλλιώς πρόσεχε τις κινήσεις σου. Ένα λάθος καραδοκεί.

Ταύρος
Μετά από τη μπόρα βγαίνει το ουράνιο το τόξο, για αυτό και εσύ κανόνισε να ηρεμήσεις και να φύγεις για μερικές ημέρες κάπου μακριά. Στις 14 σε πιάνει το παράπονο. Ξεπέρασε το παρελθόν για να έρθουν νέα πράγματα. Ενθουσιάζεσαι με κάτι στις 18. Ξεκουράσου όσο μπορείς!
Επαγγελματικά: Από τις 13 και μετά πέφτουν οι τόνοι, δεν ασχολείσαι και τόσο, προσπάθησε να μην αφήσεις πολλές εκκρεμότητες για αργότερα. Υπάρχει και άλλος τρόπος να γίνει η δουλειά σου.

Δίδυμος
Μια ξαφνική πρόταση στις 14 σε ξεσηκώνει πολύ. Αφιερώνεις χρόνο στον έρωτα, στο φλερτ, στις νέες γνωριμίες και τα πολλά τα σούρτα-φέρτα. Προσπάθησε να κάνεις κάτι το διαφορετικό στις 16 και 17. Οι φίλοι είναι προτιμότεροι από τα οικογενειακά σουαρέ. Βελτίωσε την εικόνα σου προς τα έξω!
Επαγγελματικά: Διανύσεις μια πολύ δημιουργική περίοδο. Δώσε το καλύτερό σου εαυτό και να επιμένεις για να πετύχεις το σκοπό σου. Τυχερή ημέρα στις 18. Κάνεις κάτι το εντυπωσιακό.

Καρκίνος
Ενώ έχεις όλη τη καλή τη διάθεση να ακολουθήσεις τη παρέα στις 12 και 13, ένα γεγονός στις 14 σου αλλάζει τη γνώμη. Εννοείται πως από τις 15 ως και τις 17 θα αποζητήσεις παραδοσιακές και οικογενειακές καταστάσεις. Να περάσεις όμορφα είναι το ζητούμενο. Μην επιμένεις όπου δε πρέπει! Επαγγελματικά: Και πριν κατεβάσεις ρολά ένα γεγονός σε αναστατώνει πολύ. Δε μπορείς να κάνεις και πολλά για αυτό. Υπομονή ως τις 18. Εντάσεις προβλέπονται αν δε προσέξεις.

Λέων
Και αφού δημιουργείς ένα μπάχαλο στο σπίτι σου, φτιάχνεις βαλιτσούλα και δρόμο. Στις 14 σε βλέπω να ταξιδεύεις, κάνεις κάτι το διαφορετικό και έχεις πολύ καλή διάθεση. Μέχρι και τις 17 λοιπόν, απολαμβάνεις τη κάθε τη στιγμή και κάνεις πολλές νέες γνωριμίες. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου!
Επαγγελματικά: Τα δίνεις όλα στις 13 προκείμενου να μην αφήσεις εκκρεμότητες για μετά. Αυτό ξέρεις πως δεν είναι εφικτό, αλλά κάτι μπορεί να καταφέρεις. Ισχυρογνώμον στις 18, τουλάχιστον ένα δίκιο να το έχεις.



Παρθένος
Από τις 14 και μετά βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου, ξεκουράζεσαι. Δε πρόκειται να αποζητήσεις κάτι το διαφορετικό, θα προτιμήσεις το σπιτάκι σου και την ησυχία σου. Στις 16 να πας όπου σε προσκαλέσουν. Άσε κάποιον να σε φροντίσει. Ένα shopping therapy στις 18, σε ξεπαραδιάζει! Βελτίωσε τις σχέσεις σου.
Επαγγελματικά: Εντάσεις στις 12 που στις 13 φεύγουν. Εσύ να είσαι ξεκάθαρη και ασε τους άλλους να μην είναι. Μέρες που θα προτιμήσεις να μην ασχοληθείς με τίποτα.

Ζυγός
Το φεγγάρι σε έκανε αλλοπρόσαλλη, για αυτό τις μέρες αυτές, μια θα είσαι χαρούμενη και μια λυπημένη. Μέχρι και τις 16 θα είσαι κάπως απόμακρη και βυθισμένη στις σκέψεις. Στις 17 βρίσκεσαι με συγγενείς, μια ψυχή που είναι βγει, ας βγει! Μην ονειροβατείς!
Επαγγελματικά: Δεν ασχολείσαι και τόσο τις μέρες αυτές, βέβαια έχεις το νου σου, πάνω σε διάφορα ζητήματα. Προσοχή στις 18 γιατί τα φαινόμενα απατούν. Προσπάθησε να προλάβεις το κακό.

Σκορπιός
Εντάσεις προκύπτουν στη δουλειά και αυτό σου χαλά πολύ το κέφι. Προσπάθησε στις 15 και 16 να ξεκουραστείς και μη κανονίσεις πολλές εξόδους. Μια συνάντηση τυχαία στις 17 σου θυμίζει τον έρωτα. Στάζεις φαρμάκι στις 18! Κάποιος σε ενόχλησε. Προτίμησε την εξοχή!
Επαγγελματικά: Από τις 12 μέχρι και τις 14 απρόβλεπτες καταστάσεις σε εκνευρίζουν απίστευτα. Είναι ασυγκράτητος ο λόγος σου. Στις 18 βάζεις ένα τέλος, είτε αρέσει σε μερικούς, είτε όχι!

Τοξότης
Πέφτεις ψυχολογικά στις 12. Προσωρινό είναι γιατί στις 13 και 14 βελτιώνεται πολύ η διάθεσή σου και κανονίζεις συναντήσεις με φίλους και όχι μόνο. Περνάς όμορφα στις 16 και 17, ήρεμα και χαρωπά. Στις 18 βλέπεις τη τσέπη σου άδεια. Φτιάξε το σπίτι σου!

Επαγγελματικά: Χειρίσου οικονομικά θέματα με λεπτότητα και διακριτικότητα. Όπως τα αφήνεις, έτσι τα βρίσκεις. Τι περίμενες μέρες που είναι; Οργανώσου εκ νέου.

Αιγόκερως
Με φίλους και γνωστούς είσαι στις 12 και 13. Δε χαλάς χατίρι σε κανέναν. Και ενώ κανονίζεις να κάνεις διάφορα στο σπίτι σου, ξαφνικά αλλάζεις γνώμη και προτιμάς να πας κάπου αλλού να σε φροντίσουν. Ξεκουράζεσαι στις 17 και 18. Μη τάζεις λαγούς με πετραχήλια!
Επαγγελματικά: Πού μυαλό για δουλειά; Από τις 18 και μετά δίνεις βάση, αφού ότι και να κάνεις νωρίτερα δε θα έχει κάποιο νόημα. Να επιμείνεις για να πετύχεις!

Υδροχόος
Η διάθεσή σου βελτιώνεται από τις 15 και μετά. Απομακρύνεσαι από τα γνωστά, προτιμάς πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις μέχρι και τις 17. Όλο και κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα συναντήσεις, όλο και κάτι όμορφο θα αισθανθείς. Κράτα το στόμα σου κλειστό στις 18! Κάνε το επόμενο βήμα! Επαγγελματικά: Σε αναμμένα κάρβουνα είσαι από τις 12 μέχρι και τις 14. Δε σου πηγαίνουν έτσι όπως επιθυμείς και εκνευρίζεσαι απίστευτα. Κάνα πάσα τις αγγαρείες.

Ιχθύες
Το μυαλό σου ήδη ταξιδεύει. Φεύγεις εσύ που μπορείς, ανεξάρτητα αν το μυαλό σου βρίσκεται στη δουλειά. Ξεκουράσου και ηρέμησε από τις 15 ως και τις 17. Οι φίλοι, η καλύτερη παρέα. Στις 18 ξεχνάς να γυρίσεις στο σπίτι σου. Συναντάς όμως πολύ κόσμο. Ταξίδεψε το χρειάζεσαι! Επαγγελματικά: Ένα σημάδι δυσάρεστο σε αγχώνει στις 14! Μη παρατήσεις τα όπλα, κάνε αυτό που πρέπει, γιατί χρόνος δεν υπάρχει. Πρέπει να βρεις τη λύση άμεσα. Ότι προλάβεις!

magicfariel

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το Πάσχα από την Άση Μπήλιου! (Βίντεο)

Αν είσαι Ταύρος είσαι παντελώς ηλίθιος και δεν ξέρεις πότε πρέπει να το βουλώνεις! Πόση αλήθεια αντέχεις ανάλογα με το ζώδιο σου;

Χωρίς παρεξηγήσεις: Αυτό είναι το πιο έξυπνο ζώδιο!