Άγριες Μέλισσες: «Πως τον πετσόκοψες έτσι;!» - "Παραλήρησε" το Twitter με τον Μελέτη για τη σκηνή με τον Ακύλα

Οριακά τον αγάπησαν λίγο παραπάνω

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Πως τον πετσόκοψες έτσι;!» -

Πανικός επικράτησε στο επεισόδιο της Πέμπτης 27/5 στις Άγριες Μέλισσες και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ούτε εμείς πως ο Μελέτης κοντεύει να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς λίγο πριν το μεγάλο φινάλε! Ό ηθοποιός φαίνεται πως έχει ξεκινήσει και καταλαβαίνει τις λάθος επιλογές που έκανε στο παρελθόν και πλέον έχει "ξυπνήσει" αποφασίζοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και πρώτον από όλους...τον Ακύλα!

Το Twitter αποθέωσε τον Μελέτη

Η Κορίνα και ο Μπάμπης κλέφτηκαν μετά την κίνηση του Ακύλα να τον στείλει στον Έβρο και φυσικά όταν το έμαθε τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά και καθώς οι προσβολές του Ακύλα προς τον Μελέτη διαδέχθηκαν η μία την άλλη, όμως ο δεύτερος δεν το άφησε να περάσει έτσι το σκηνικό αυτό.

Κάποιες εκφράσεις και κάποιοι χαρακτηρισμοί ήταν αρκετοί για να κάνουν το Twitter να λατρέψει τον Μελέτη και να τον δοξάσει!

Η κατάληξη της παρατημένης Ρένας

Η Μελίνα Λεφαντζή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''7 Μέρες Tv'' κάνοντας αποκαλύψεις για το ρόλο της Ρένας, που υποδύεται στην αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός ενσαρκώνει μια γυναίκα, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά μιας και ο έρωτας της με τον Νικηφόρο τελείωσε άδοξα.

Με εκείνον να ζει τον έρωτα στο πλάι της Ασημίνας τα πράγματα εξελίσσονται περίεργα και όλο αυτό αναμένεται να κάνει την Ρένα να αναζητά διακαώς να πάρει εκδίκηση. Παράλληλα όπως αποκαλύπτει η ίδια θα τη δούμε να κάνει προσπάθειες να σταθεί στα πόδια της, κάνοντας βήματα να ελιχθεί επαγγελματικά και οικονομικά.

Ως Μελίνα, πώς θέλετε να εξελιχθεί η ιστορία για την ηρωίδα σας;

Ένα κομμάτι της Ρένας ζητά εκδίκηση. Όμως, για μένα η καλύτερη εκδίκηση είναι να συνεχίσει τη ζωή της και να τη φτιάξει από την αρχή. Να σταθεί στα πόδια της επαγγελματικά μέσα στη Νομαρχία, να πάρει τη θέση της με το σπαθί της –γιατί δεν της χαρίστηκε, είναι άξια- να είναι οικονομικά δυνατή και να βρει μια νέα αγάπη.

Η Ρένα έχει όλα τα φόντα να κρατήσει το ανάστημά της ψηλά, με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια και θα ήθελα οι σπουδαίοι σεναριογράφοι μας να δρομολογήσουν έτσι τις εξελίξεις που να δικαιωθεί. Θέλω τη Ρένα ξανά χαρούμενη, θα το ευχαριστηθώ πολύ.

Πόσο άλλαξε η ζωή σας μέσα από αυτή τη σειρά;

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά με αναγνωρίζουν στα μαγαζιά ενώ φορώ τη μάσκα μου. Μια κυρία μου είπε «σας βλέπουμε και σας αγαπάμε, η Ρένα έχει γράψει τη δική της ιστορία». Για μένα, το ότι με αναγνώρισε αυτή η κυρία μέσα από τη μάσκα και κυρίως αυτά που είπε για το ρόλο μου ήταν εκπληκτικά. Οι Άγριες Μέλισσες έχουν συγκλονιστική απήχηση στον κόσμο.

Μελίνα Λεφαντζή

Και τώρα που ξέρω ότι θα ολοκληρωθούν, νιώθω μια αδιόρατη θλίψη, μια μελαγχολία. Αυτό το ταξίδι τελειώνει. Με όλους αυτούς τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς έγινα οικογένεια. Έζησα τόσες όμορφες στιγμές, τις οποίες θα αναπολώ. Πώς θα ξεχάσω την εκπληκτική Κατερίνα Διδασκάλου; Μυρσίνη και Ρένα ήταν υπόδειγμα καλής σχέσης πεθεράς – νύφης, αυτά είναι απίθανα πράγματα. Όμως, όσο και να το δουλέψαμε με την καλή μου τη Μυρσίνη, δεν τον καταφέραμε το γάμο.