Παγιδευμένοι: «Πολύς πόνος αυτή η σκηνή» - Το αντίο της Άννας στο Δημήτρη ''λύγισε'' ολόκληρο το twitter

Τι συνέβη πάλι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Πολύς πόνος αυτή η σκηνή» - Το αντίο της Άννας στο Δημήτρη ''λύγισε'' ολόκληρο το twitter

Το βράδυ της Τρίτης 4/5 το επεισόδιο, που προβλήθηκε στη σειρά ''Παγιδευμένοι'' έκρυβε πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις για το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ήταν και το τελευταίο εν όψει του Πάσχα, που έρχεται!

Τα σχόλια, που έγιναν στο twitter ήταν πολλά και διαφορετικά, αφού από τη μία είδαμε την Υβόννη να σπαράζει μαθαίνοντας, μέσα από ένα βίντεο, πως πέθανε ο Άγγελος και από την άλλη η Άννα έκρυβε μία νέα εξομολόγηση στο Δημήτρη.

Πιο αναλυτικά, η δικηγόρος όσο και αν θέλει το Δημήτρη, παράλληλα φοβάται τα συναισθήματά της και έτσι για μια ακόμη φορά έκανε στον εισαγγελέα ένα μικρό ''άδειασμα'' με τους twitterάδες να μην το αφήνουν ασχολίαστο!

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης καλεί την Άννα στο νεκροτομείο και της ανακοινώνει πως... - Ασύλληπτος θρήνος στους Παγιδευμένους

Τα σχόλια στο twitter για τη στάση της Άννας στο Δημήτρη

Αυτός ο ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά

Ο λόγος για τον Βασίλη Τριανταφύλλου, τον κακό πρωταγωνιστεί των Παγιδευμένων που εξαιτίας του έγιναν όλα και τραβάνε όσα τραβάνε οι δυο οικογένειες, του Δημήτρη και της Άννας. Στα πρόσφατα επεισόδια αποκαλύφθηκε τελικά πως κανείς δεν τον σκότωσε... Αντιθέτως αυτοκτόνησε για να τιμωρήσει την Άννα και να την βάλει φυλακή, αφού αρχικά τα στοιχεία έδειχναν πως εκείνη τον σκότωσε.

Ο ηθοποιός λοιπόν, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την σειρά, αφού ο ρόλος του έφτασε στο τέλος.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μεσολάβησαν στην γνωριμία μου με τον Άγγελο και κατ' επέκταση την συμμετοχή μου σε μια σπουδαία δουλειά.
Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας.

Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.