Masterchef 7: «Μωρή Μπέηηηη» - Τρελάθηκαν οι τουιτεράδες με την τσιρίδα της διαγωνιζόμενης

«Μιλάει με τα δελφίνια;»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Μωρή Μπέηηηη» - Τρελάθηκαν οι τουιτεράδες με την τσιρίδα της διαγωνιζόμενης

Απόψε (27/4) Πέμπτη, η πιο διάσημη, αγαπημένη και πολυαναμενόμενη Ομαδική Δοκιμασία επέστρεψεκαι ο θρυλικός «Τοίχος» του MasterChef και υψώθηκε πάλι!

Αυτή τη φορά, όμως, η δοκιμασία έχει διαφορετική σημασία, αφού από αυτή την ομαδική δεν θα προκύψει αποχώρηση αλλά ο φετινοί διεκδικητές του Silver Award των 10.000 ευρώ! Οι τρεις chef κριτές, αναζητούν τη νικήτρια ομάδα από την οποία ο αρχηγός και ένα ακόμη μέλος της ομάδας θα μονομαχήσουν για το έπαθλο των 10.000!

Ο Νίκος Τράκας, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας, είναι ο αρχηγός της μίας ομάδας και εκείνος που έχει τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας στη διάθεσή του. Ποιες θα είναι οι αποφάσεις του και πώς θα διαμορφωθούν οι δύο ομάδες;

Διαβάστε επίσης: Τον είδε και ξεκίνησε να τσιρίζει - Η επική στιγμή της Μπέη στο Masterchef 7

Οι χρήστες του twitter δεν μπορούσαν να το προσπεράσουν και έγραψαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα σχόλια τους.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για την τσιρίδα της Μπέη στο Masterchef 7

Εδώ και λίγες ώρες, που έχουν περάσει από την αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου από το Masterchef 7, με την αγαπημένη του σύντροφο, Μαρία Μπέη να έχει "πλαντάξει" στο κλάμα.

«Τον Ηλία τον ενδιαφέρει να στηρίξει τη Μαρία και τον συμφέρει να φύγει ο Μπέλλος, γιατί ξέρει ότι ο Ηλίας είναι πάρα πολύ αδύναμος στις αντιγραφές. Το είδαμε. Και που δεν έφυγε τώρα τυχερός ήταν. Θα φύγει όμως. Κι αν δεν φύγει, ρε φίλε, θα κατεβώ εγώ κάτω και θα τον διώξω. Αλήθεια σου λέω. Θα τους διώξω όλους. Αν φύγει σήμερα ο Δημήτρης, ή θα φύγω κι εγώ απευθείας ή θα πεισμώσω και θα τους διώξω όλους», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπέη - δείτε εδώ το βίντεο.

Έτσι και ο Δημήτρης Μπέλλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο intagram έκανε γνωστά κάποια πράγματα, που είχαν σχέση, είτε με τον ίδιο, είτε με την σύντροφο του.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν: «Πότε θα χωρίσεις από τη Μαρία;» με τον Δημήτρη Μπέλλο να απαντά: «Δύσκολα είσαι», δείχνοντας έτσι πως δύσκολα θα έδινε τέλος στη σχέση του με τη Μαρία Μπέη.

Η ανάρτηση του Μπέλλου για την Μπέη