6 επώνυμες προτείνουν το αγαπημένο τους γιορτινό αξεσουάρ

Για να χαρίσεις κι εσύ έξτρα γοητεία στο φόρεμα που θα βάλεις την Πρωτοχρονιά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Έξι αγαπημένες μας σταρ, που λατρεύουμε να βλέπουμε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους εντός και εκτός τηλεόρασης, μας προτείνουν το αγαπημένο τους αξεσουάρ, για να χαρίσουμε έξτρα γοητεία και στυλ στο φόρεμα που θα βάλουμε στα ρεβεγιόν των γιορτών.

Εν όψει του χριστουγεννιάτικου δείπνου -αλλά και των απεριτίφ τις επόμενες μέρες, μέχρι την πολυαναμενόμενη Πρωτοχρονιά- δεν είσαι ποτέ απόλυτα προετοιμασμένη σχετικά με το look που θα φορέσεις. Συχνά, πανικόβλητες πηγαίνουμε να αγοράσουμε κάτι την τελευταία στιγμή, εν μέρει ως ένδειξη καλής τύχης και εν μέρει επειδή θέλουμε να κάνουμε έκπληξη στην παρεά ή την οικογένεια με ένα ολοκαίνουργιο φόρεμα.

Λάθος, κατά βάση. Εάν έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ένα κοστούμι, φόρεμα ή co-ord που ταιριάζει στην περίσταση, γιατί να μην το ανανεώσεις έτσι ώστε να δείχνει ολοκαίνουργιο; Τι να κάνεις; Επικεντρώσου σε ένα μοδάτο αξεσουάρ, ώστε όταν κοιταχτείς στον καθρέφτη, να νομίζεις ότι φοράς ένα σύνολο που δεν έχεις... ξαναδεί! Οι επώνυμες που ακολουθούν θα σου δώσουν ιδέες.

Δείτε επίσης: H Hailey Bieber έχει την καλύτερη πρόταση για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς - Το πιο glam φόρεμα και παλτό

6 επώνυμες προτείνουν το αγαπημένο τους γιορτινό αξεσουάρ

Κατερίνα Καινούργιου #Statement σκουλαρίκια


Style note: Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια θα αλλάξουν εικόνα στο φόρεμά σου, ενώ θα χαρίσουν έξτρα δόσεις λάμψης ακόμα και σε ένα απλό πουλόβερ, που θα φορέσεις με 6 τρόπους με το metallic παντελόνι σου - η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σού δείχνει πώς. Σε κάθε περίπτωση θα κάνει το σύνολό σου να μοιάζει ολοκαίνουργιο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή #Μαύρο καλσόν

Style note: Το ξέρεις καλά φέτος πως τα καλσόν είναι μεγάλη τάση, οπότε ακολούθησε το παράδειγμα της Σταματίνας. Φόρεσε το καλό σου φόρεμα και μην αφήσεις τα πόδια σου γυμνά. Αντ' αυτού βάλε ένα διάφανο καλσόν με τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου (ασημί ακόμα καλύτερα) και... voila, μια νέα εμφάνιση δημιουργείται ASAP.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου #Glam bag

Style note: Μια αστραφτερή τσάντα θα κάνει τη διαφορά - πάντα την κάνει. Επένδυσε φέτος σε ένα κομμάτι με στρας ή κρύσταλλα και κράτησέ την ακόμα και με το πιο απλό μαύρο LBD σου. Τι, δεν βλέπεις τη διαφορά;

Δείτε επίσης: Κόκκινες γόβες: Το χρώμα του πάθους στα... πόδια σου!

Ελένη Μενεγάκη #Lace-up γόβες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Style note: Μπορεί να σου μοιάζει κλασική επιλογή, που φοράς συνήθως πάντα τις γιορτές, ωστόσο ένα ζευγάρι γοβάκια που δένουν διακριτικά στις γάμπες, θα βάλουν τη δική τους πινελιά στο festive look σου. Μάλιστα, εάν επιλέξεις ένα μίνι φόρεμα, τότε αυτό θα μοιάζει σαν... καινούργιο!

Κατερίνα Γερονικολού #Gold clutch

Style note: Φέτος είναι η χρονιά τους, αφού ένα clutch μοιάζει με κόσμημα στο χέρι ακόμα και της πιο minimal ντυμένης fashionista. Το look σου θα φανεί αυτόματα πολυτελές και το σύνολο θα δείξει εντελώς διαφορετικό πάνω σου. Είδες τι μπορεί να κάνει μια τσάντα;

Βίκυ Καγιά #Bold ballerinas

Style note: Ποιος είπε ότι τα flats δεν κάνουν για τις γιορτές; Το balletcore style καλά κρατεί, οπότε φόρεσε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με bold αγκράφα και άφησε ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο να αναδειχτεί όπως του αξίζει.

Δείτε επίσης: "Τι να φορέσω σε έναν χειμερινό γάμο;" - 15 φορέματα για υπέρκομψες καλεσμένες

Αθηνά Οικονομάκου #Tσόκερ

Style note: Από τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα της σεζόν, το τσόκερ θα κάνει fashion statement στην εμφάνισή σου. Είτε το βάλεις με ένα bold φόρεμα είτε με ένα πάναπλο κομμάτι της ντουλάπας σου, θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και θα είσαι μια... άλλη!