Τα γαλάζια πέδιλα της Φαίης Σκορδά «φωνάζουν» Άνοιξη - Με 99 ευρώ, πάρ'τα και φύγε

Τα αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα γαλάζια πέδιλα της Φαίης Σκορδά «φωνάζουν» Άνοιξη - Με 99 ευρώ, πάρ'τα και φύγε

Τα γαλάζια πέδιλα της Φαίης Σκορδά «φωνάζουν» Άνοιξη και είναι hot trend για την σεζόν που έρχεται! Με 99 ευρώ, πάρ'τα και φύγε και μπορείς να μας ευχαριστήσεις αργότερα, μιας και όλοι θα κοιτάνε τα πόδια σου. Το τακούνι μάλιστα δεν είναι πολύ ψηλό, οπότε και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, έχει απίθανο στιλ και οι εμφανίσεις της είναι οσκαρικού επιπέδου. Μια από τις τελευταίες ωστόσο, μας κέντρισε παραπάνω. Εκτός από το παντελόνι παγιέτα που φόρεσε, παρατηρήσαμε το μπλε πουλόβερ της αλλά και τα υπέροχα πέδιλα που το συνδύασε.

Μιας και είπαμε για μπλε, δες εδώ και τα πέδιλα της Σίσσυς Χρηστίδου στο ίδιο χρώμα, είναι περίπου στα 23 €. Η Φαίη Σκορδά, επέλεξε παπούτσια με λεπτά λουράκια της Jessica Simpson στα 99 €! Δες τα και σίγουρα θα τα ερωτευτείς και εσύ:

Άλλο ένα ζευγάρι πέδιλα της Φαίης Σκορδά που «φωνάζουν» Άνοιξη - Δεν είναι γαλάζια

Τα πέδιλα της Φαίης Σκορδά έχουν μαζί άσπρο και μαύρο! Είναι σε έκπτωση, 50 ευρώ κάτω και ξέρουμε πού θα τα βρεις! Έχουν αδειάσει τα μαγαζιά που τα πουλάνε, αφού φοριούνται με τα πάντα!

Άλλωστε το print τους, σου επιτρέπει να τα φορέσεις και τώρα τον χειμώνα! Έχουν πάνω άσπρο και μαύρο και είναι από pony skin. Η Φαίη Σκορδά τα συνδύασε με μαύρο φόρεμα και όλοι παραμίλησαν!

Για την ιστορία, να πούμε ότι είναι από τα Nine West και πωλούνται από τα καταστήματα Haralas. Έχουν αρχική τιμή 119 ευρώ και πλέον κοστίζουν 71,40! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Την έχετε δει και με το τζιν και την μπλούζα της από βελούδο;