Ιδανικό για τις διακοπές σου το μίνι φλοράλ φόρεμα από τα Pull&Bear

Είναι πανέμορφο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιδανικό για τις διακοπές σου το μίνι φλοράλ φόρεμα από τα Pull&Bear

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στη νέα συλλογή του Pull&Bear, εντοπίσαμε το φλοράλ φόρεμα που είναι σε κάθε περίπτωση ιδανικό για να το φορέσεις στις διακοπές σου. Μίνι και δροσερό, είναι το ρούχο που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου όλο το καλοκαίρι του 2020.

Η θερμοκρασία «χτύπησε» κόκκινο, πριν καλά καλά προλάβει να τελειώσει ο Μάιος και έτσι όλοι μας αναγκαστήκαμε να "επιστρατεύσουμε" τα καλοκαιρινά μας ρούχα από πολύ νωρίς.

Η καραντίνα τελείωσε και τα μαγαζιά άνοιξαν, οπότε είναι η τέλεια ευκαιρία για να ανανεώσεις τη συλλογή σου και να διαλέξεις μερικά κομμάτια που μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Τα Pull&Bear σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και μάλιστα, στην καλύτερη τιμή. Το συγκεκριμένο φόρεμα που σου βρήκαμε θα σε βολέψει για πρωινές και βραδινές εξόδους, και θα σου δώσει έναν άλλο αέρα.

Μιας και θα επισκεφθείς τα Pull&Bear, πρέπει οπωσδήποτε, να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το τζιν σορτσάκι που έχει "σπάσει" τα ταμεία. Δες εδώ την τιμή του!

Pull&Bear φλοράλ φόρεμα

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία, για ένα ρούχο που δεν πρέπει να χάσεις. Κοστίζει μόλις 25,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Για να δημιουργήσεις το πιο καλοκαιρινό look, συνδύασε το μίνι φλοράλ φόρεμα με αυτές τις λευκές εσπαντρίγιες από τα Pull&Bear

Οι εσπαντρίγιες είναι ένα παπούτσι που δεν πρόκειται να βγει ποτέ από τη μόδα. Κάθε καλοκαίρι, όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους ένα τέτοιο ζευγάρι μιας και αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ για all day εμφανίσεις.

Αυτές τις εσπαντρίγιες από τα Pull&Bear, μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε, και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και αποτελεί μία πολύ καλή λύση, κάθε φορά που δεν μπορείς να διαλέξεις τι θα φορέσεις.

Pull&Bear λευκές εσπαντρίγιες

Το συγκεκριμένο παπούτσι θα το φοράς όλο το καλοκαίρι. Κοστίζει 29,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS