Θα φοράς όλο το καλοκαίρι του '20 το πράσινο φόρεμα από τα ZARA

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα φοράς όλο το καλοκαίρι του '20 το πράσινο φόρεμα από τα ZARA

Αν αποφασίσεις να κάνεις δικό αυτό το πανέμορφο πράσινο φόρεμα από τα καταστήματα ZARA, είναι σίγουρο πως θα θες να το φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020! Αέρινο και άνετο, το συγκεκριμένο ρούχο είναι απλά ιδανικό για τις πρωινές σου εξόδους.

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες μέρες να μας τα έχει χαλάσει και να βρέχει όλη μέρα, ωστόσο σε λίγο καιρό η θερμοκρασία θα επανέλθει στα φυσιολογικά της και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας.

Τα ZARA έχουν και πάλι τη λύση για εσένα. Το πράσινο αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία από τις τάσεις της σεζόν. Το συγκεκριμένο φόρεμα που βρήκαμε για εσένα, μπορεί να συνδυαστεί με τα πέδιλά σου ή ακόμα και με sneakers, για μία πιο χαλαρή εμφάνιση.

Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επισκεφθείς τα καταστήματα ZARA, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το ψηλόμεσο τζιν. Δες εδώ την τιμή του!

πράσινο φόρεμα ZARA

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 39,95€. Θα το βρεις εδώ!

Λίγα λόγια για τα ZARA όπου θα βρεις το πράσινο φόρεμα

Η Zara είναι εμπορική εταιρεία ένδυσης που ανήκει στον ισπανικό όμιλο Inditex, μαζί με άλλα γνωστά σήματα όπως Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Bershka. Ο όμιλος έχει την έδρα του στην πόλη Λα Κορούνια της επαρχίας της Γαλικίας, στην Ισπανία, όπου και άνοιξε το πρώτο κατάστημα Ζάρα το 1975.

Σήμερα τα Ζάρα είναι πιθανότατα η πιο γοργά αναπτυσσόμενη αλυσίδα στον κόσμο, με 2.000 καταστήματα σε 60 χώρες (τριπλάσιος αριθμός από αυτόν του 2000). Τον Μάρτιο του 2006 ο όμιλος ξεπέρασε τη Σουηδική H&M και έγινε έτσι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής της Ευρώπης στα καταστήματα μόδας. Ο όρος Zara δεν έχει κάποια έννοια στα ισπανικά.

TAGS